Dakle, filmovi

1. Perfect strangers italijanski od li can

2. Dobar je Južni vetar, mislio sam da će totalna sranjčuga da bude. Fala kurcu nešto novo.

3. Spremi se da te filmoofili nasisaju kurcem sada

4. Boli me kurac. Film mi ni jednog trenutka nije bio dosadan.

5. Sad kao, klinci će da počnu da postaju mafijaši zbog ovog filma. Pa bolje to nego da postaju one budale iz onih smaračkih francuskih filmova gde se gledaju po pet minuta i na kraju nemaš blage veze šta si gledao i onda ti prodaju kako je to neko sranje dubokoumno a u stvari je kurčina.

6. E ne znam ja objasni ti to Reme kad dođe

7. Film teško smeće po meni. Posebno kraj filma kad ih pobije sve redom kao da je Rambo dvojka

8. Krivo ti je što su ti ubili Bugarina.

9. Djoks Stajl
    Perfect strangers italijanski od li can

+1000

Nisam gledao Južni vetar, ali me vuku ukućani i bliža rodbina da gledam sledećeg vikenda sa njima ovaj neki gde je Andrija Milošević taksista. Da idem na proliv kartu, ili da odgledam? Gledao neko?

10. Perfect Strangers razjebana solidna ideja. U suštini, prosek. Što se Južnog vetra tiče, ok, ništa spec, klasična akcija-triler, al' i treba takvih filmova domaćem filmu, da živne film ovde.

11. Brate i Rambo je goli prosek, pa uvek mogu da ga gledam. Osim onog propagandnog u Avganistanu, suvise je retardirano, iznerviras se.

Kontam da Juzni Vetar i nikada nije pucao da bude filmcina, vec pristojna akcija-triler. I treba takvih filmova da zarade kintu producentima da uloze u nesto ozbiljnije, jebiga tako je Holivud postao Holivud, a ne kao kod nas daj pare iz budzeta, pa pravimo samo neka zabadanja, socijale, Sveti Nikola izbavi me iz bunara, veseli seljaci idu za Beograd i slicno. Daj malo diversifikacije i profitabilne filmske industrije. Onaj Goran Paskaljevic sada snimio u Italiji neki film dobio pare i od nas i od Talijana, ja cekao sta ce da bude, ispade o nekom malom talibanu migrantu sto ispao iz camca, pa ga deca ne vole samo zato sto je taliban sto je ispao iz camca, majke im ga rasisticke. E ajde u kurac vise sa tim socijalama i propagandama, jebali vas Klinton, Merkelova i Svedska.

Juzni Vetar nista specijalno, ali realno jedan od najgledljvijih domacih filmova u poslednjih 10 godina i cisto akciono, bez proseravanja, ono odgledas i kazes pa okej je. Ovo sa taksistom idem da gledam, bar cu da sprzim jedno vece zivota, ne moze da bude toliko glupo da se pokajem sto sam izlazio iz kuce.

12. Treba da snimimo film o Momcilu Djujicu

13. Brate treba da snimimo ozbiljan film o Bosku Buhi i njegovim bombasima, ali ozbiljan ne onaj postojeci propagandni "ciko-jel-sav-lebac-tvoj-slavice-ti-krvaris-cetnici-testerom-seku-glave" govno. Do jaja drugosvetskoratovsko gerilsko sibanje sa malo bekgraund psiholoske price sta tim klincima prolazi kroz glavu i sta ih je nateralo u rat da ne bude suplja prica. Ali bez politicke obojenosti, samo sa ljudske strane prica Narocito sada kada je ceo mladji svet zbog interneta napaljen na Slovene, Crvene Armije, komunizam i realan bedeseri nas sa istoka.

Treba da snimimo slican o Momcilu Gavricu, o Milunkii Savic (to bi tek one zapadne feminacistkinje digle u nebesa), o hajducima, o uskocima...

14. Treba da snimimo film o Caru Dusanu, mogao bi da ga glumi Boban Marjanovic ili Slavko Vranjes

15. E i to. Ili da se udruzimo u koprodukciju sa Rumunima i Italijanima pa da snimimo o Cepesu , despotu Stefanu i ostalima iz Reda Zmaja. Brate zar ne bi gledao film koji se zove "Order of the Dragon"?

16. nakon prvih 20 min. postaje daleko gledljiviji
    https://www.imdb.com/title/tt5311514/

17. Onaj Goran Paskaljevic sada snimio u Italiji neki film dobio pare i od nas i od Talijana, ja cekao sta ce da bude, ispade o nekom malom talibanu migrantu sto ispao iz camca, pa ga deca ne vole samo zato sto je taliban sto je ispao iz camca, majke im ga rasisticke.

Koji je to film?

18. Brate i Rambo je goli prosek, pa uvek mogu da ga gledam. Osim onog propagandnog u Avganistanu, suvise je retardirano, iznerviras se.

Prvi Rambo je filmčina u svom žanru. To što nije Bergman ne znači da je prosek. Jbg, kult je Rambo, ne pije ti vodu argument. Ostali su prosek, ali se vade na dojajnost prvog.

19. Eden Lake, 9/10 - без икакве дилеме један од најбољих хорор филмова 21. вијека које сам гледао. Прича непредвидива до самог краја, доста јако експлицитних хорор сцена, описује у срж један дио енглеског друштва, глума солидна. Све препоруке ко није већ погледао.

20. When a Stranger Calls, 4/10 - говно од филма, не бих никоме савјетовао да погледа. Буквално показује све што није у реду с модерним хорорима и трилерима. Јако траљаво направљен, сценарио веома лош и предвидив, глума никаква, прича неповезана и недосљедна, поједине сцене као да су режиране од стране особе под утицајем меџик машрумса. Већини истинских љубитеља хорора ово би било негледљиво, док би се гледаоцима других жанрова можда и свидио тек толико да кажу “може проћи”.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.