Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kenjate malo sad, nije uopste los toliko gaspar
Što se mene tiče, ne postoji režiser koji više fura tu kvaziintelektualnu spiku, a u suštini je bolesno šupalj. Enter the Void, Irreversible i Love, sva tri smeće. A batica je fazon najplaćeniji režiser na svetu. Al' Enter the Void je kategorija za sebe. Bukvalno, mislim da je to najsigurniji kec koji sam dao na IMDBu.
Enter the void i irreversible nisu smece.
Meni onaj tvoj Reme Orson vels sto rezirao apsolutno negledljiv.
Za te artsy filmove je tesko postici konsenzus kao npr sa nekim apsolutnim istinama tipa da je Big lebowski najbolji film svih vremena
Meni blue is the warmest color najsigurniji kec. Cak i scene seksa su mi horor tipa vise bi mi se digo da gledam kako arandjel pamprci risku
Много глуп овај Сантјаго
sta fali scenama jebanja u blue bas su gotivne obe curice
plava mesnatija a ova klinkasta
Tako se ne jebu dajkače
pa sta me boli kurac kako se jebu hahah nije kao da sam ih gledao ili zelim
Ja sam bio primoran da gledam
Ja sam gledao i drk'o. Salim se nisam, Blue nije los film, mada mi je ona dominantnija lezbejka skroz antipaticna. Ona druga je ok.
jeste antipaticna ali ima bolje dupe odsrafio bih glavu ovoj prvoj i stavio na antipaticnu mada je i ova prva
https://i0.wp.com/www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/05/nintchdbpict0003267145422.jpg?crop=58px%2C0px%2C639px%2C426px&resize=1200%2C800&ssl=1
Meni u Blue totalno krš ona o kojoj je film. A film kao film mi je sasvim solidan. Ona sa plavom kosom je gotivnija glava. Plus je mnogo bolja pička recimo u Jastogu. Ona mlađa ima baš facu kakvu ne volim, dete jebeno.
https://www.imdb.com/name/nm2244205/
Jbg, naporan je ovaj Velsov Zape, ali je klasa.
Enter the Void je jednostavno šupalj, prazna "filozofija", plus je očajna gluma. Prodaje lažnu dubinu, a u suštini je govno najobičnije. A na to sam alergičan. Jebiga, imam strpljenja svašta da gledam, ali ono mi je tipa bio najdosadniji film ikada. A pritom, Noe nije art režiser, samo puca na šok i to prolazi kao art.
Vizuelno je dobar, ali nedovoljno da bi bio gledljiv pored svih mana. Jbg.
Kako se zvase jedan film gde muz stavlja zeni ruke kroz bademantil kad su u velikom tako problemu, i gleda da je oraspolozi na taj nacin?
Pa ne kazem da void ima neku dubinu, ali lepo je snimljen, paleta boja, kamera, osecaj vantelesni bas dobro predstavljen... bas jedan od filmova gde je voznjica bitnija od destinacije. Jedini mu je minus sto ne moze bas na suvo da se gleda :)
Eto uzmi barry lyndon. Najdosadnija priča svemira, poenta vrlo debilna, a opet... svaki kadar renesansna slika. Ne može svaki film biti veliki lebovski, što se nekog dubljeg smisla tiče
Da,ne znam zasto insistiranje da svaki film mora imati razvijenu radnju,neki filmovi su samo lepi i to je poenta.
Tako sam i za Lincove filmove napisao,opusti se,nemoj sklapati kockice,samo gledaj ko neku nocnu moru.
Upravo... jedno vreme sam čitao teorije i teorije za Tvin Piks, tipa eee, e ovaj džin je u stvari rodio duh Lore Palmer blablabla ajde popušiš mi, gledaj i ježi se.