Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
kamiondzije opet voze
Je li ovo prov na slici haha
http://prntscr.com/mizgi0
Pozdrav provu inace
Gledam A star is born i mnogo me smara.Kantri muziku ne podnosim,ali preziveo bi to da ima neke radnje a u stvari radnja je da je ovaj pijan a Gaga ga nalazi pijanog stalno i kenja mu nesto malo za to i onda udju u neku pricu gde se kao smeju nesto.Citam sad malo o tome kako je ovaj film jedan od 4 filma sa istim nazivom a svaki od njih je smesten u svoje neko vreme i kao obelezava muziku iz svog vremena.A kantri muzika je kao muzika ovog vremena??
Reperi,pop izvodjaci i di dzejevi jesti culi,kantri muzika je muzika ovog vremena.
Ma A star is born je cisto sranje, nego vlada neki hajp bezveze. Prvih 15 minuta moze da se racuna kao film, scena kada je prvi put vidi u drag queen baru odlicna, ovo ostalo je kao da su snimali cisto onako, skupili se uz pivo, pa ono, aj snimimo film, gago ti ces pevas, ja bredli kuper kao kul sam, pijem, ovo ono, a tvoj cale se lozi na sinatru, vrh, ajmo klapa akcija, oscar, ubacimo i kul brku, kako se bese zove da mi bude brat, je, SPOILER ALERT, a ja se kao harahirujem na kraju, svrs.
Ma Climax najjaci film al nekako imam utisak da je mogao jos 30 min da traje tipa jos neki shock momenat da bude
Odlicno, znaci brisem iz watchliste. Daj jos neka sranja od filmova da se spasim muke
Odledah upravo Climax, evo prvi utisci. Dobar je, vise je iskustvo nego film, bas, bas dobro drzi paznju, a to je najbitnije. E, sad, mislim da je moglo bolje da se odradi, trebao je film da traje sigurno pola sata duze, a da bude malo sporiji i kreativniji sto se tice tripova, a i uglova snimanja, kao poslednjih 15 minuta filma sto je. Ovako, samo mlataraju rukama po sobama kao kokos posle klanja. Ovo je u sustini horor Paranoja u Las Vegasu, samo mnogo losije uradjeno sto se tice prikazivanja samog iskustva na drogama. Sto se tice samog uzasa situacije, to je dobro preneseno, a i to je moglo bolje.
I da, ovo je jedan od onih fimova gde cas imas erekciju, cas si jezivo preplasen. Imam novu teoriju za ovog rezisera, mora da se lozi na brutalnost, sigurica.
I samo da kazem, mislim da je Climax potreban film, cenim da je svako od nas imao cudno iskustvo kad je izgubio kontrolu u kasne sate. Normalno, film je hiperbola toga, ali opet.
Apo tacno znam na koju iz Climaxa si bacio drkicu
Sta mislis, imas 1 pokusaj, obecavam da cu da ti kazem ako si pogodio, ako nisi reci cu ti na koju. Bio si u pravu, ima dobrih mackica.
Na rasnu crnkinju sto je brat smara
Ne brt, ona mi je ideal, ne mogu drkicu na ideal.
Na ovu levo sam drkicu.
https://i.ytimg.com/vi/9qIHCI0Td7E/maxresdefault.jpg
Ej ona je top. Mada i ova sto je sutiraju u stomak mi je top. I mala kovrdzava plavusa. I nemica rasna visoka.
Sve su top, a Sofia butela je tako nekovencionalno lepa da je to strasno. Ona jedino glumica, ovi ostali svi plesaci, koliko procitah.
Sofija Nutela hehe jer je sladka
zasto se mnoze ovi remeovi kako da zaustavimo ovo
Ono sto sam pisao za A star iz born je vazilo za prvih sat i nesto vremena filma,sad nastavljam i cini mi se da ide na bolje.
dovoljan je jedan reme na ovoj temi apofis i mickey savage nemojte
https://www.youtube.com/watch?v=akaPSGMi03k&t=904s