Dakle, filmovi

1. https://www.imdb.com/title/tt6857112/?ref_=ttls_li_tt
    tesko sranje od filma.nisam mogao ni do kraja da ga pogledam.pun kurac nekih klisea koji su i lose odradjeni pride.

2. Džordan Pil je netalentovana čamuga, napumpali su ga sa filmom Get Out koji je čist plagijat. National Geographic je imao niz članaka o migraciji podataka iz mozga na hardove i eventualno u drugi mozak, najjače je što čitave projekte vodi neki holandski doktor i da ima budžet od nekoliko milijardi dolara. Lično sam čitao sve članke, doslovni plagijat, počev od ideje itd, samo promenjeno eto kao da crnci najebu. Naravno da je jevrejska mašinerija sakrila te činjenice i da je godinu dana pisala o tom govnetu kao o remek delu. Ne sumnjam da je ovaj Us takođe rasistička govnurda, ne pada mi na pamet da gledam.

3. Joker - film koji sebe previše ozbiljno shvata, bled, neoriginalan, zaboravio sam da sam ga odgledao čim sam napustio bioskop

mnogo bolji dark knight i joker tamo odrađen

Joakin odlično odglumio to što je imao, to stoji

4. Bukvalno ovo što kaže Tronožac
    5 ljudi piše jebe film reko ok sad ću da gledam i kurac. Truba
    Glumo ovog lika ok nema šta

5. Limitless (2011)
    Žanr: naučna fantastika, triler
    Gledao sam dosta filmova u životu, ali ovaj mi je za sada najbolji.

6. Која је твоја оцјена за Ђокера Меćо? Јеси ли дао коначно једном 10/10

7. Nisam gledao, nemam ga skoro u planu, ako budem javljam :=()

8. кад смо већ код Жоакина

http://y2u.be/X5tM3FOjTZc

9. kako su iznapusavali ovog turcina..misli da moze da jede govna na netu kao na pinku gde je publika placena da mu tapse; sad mi dodje da otvorim tviter nalog samo da mu jebem celu familiju

10. Џокер је добар филм јер је солидно узео из Скорсезеовог Таксисте материјала и идеја, а Финикс наравно глумчина....
    Код Скорсезеа већ кад га помињем, штета што се нико није исцимао одавде од биоскопа да се пробају домоћи Ајришмена....

11. Исто као што је и Ад Астра солидно поузимала из Солариса, Одисеје, Гревитија и Томи Ли Џонс што је као лик пресликани Курц из Апокалипсе....

12. Džoker bi ostavio mnogo bolji utisak da ga automatski ne povezujemo sa Betmenom i superherojskim sranjima. Više nego solidan film. Digla se neka prašina oko filma ali vredi ga pogledati. Finiks pokidao, odavno nisam video ovako dobru glumu.

13. I još jednom, dečaci- ne gledajte "Get out" ili ostale filmove onog komedijaša.

14. Ja sam pogledao Get Out, nisam nezadovoljan, ali nemam nameru gledati Us i ostale njegove filmove, jer u suštini ako pogledaš jedan, kao da si pogledao i svaki drugi. Dovoljno je da vidiš trejler i da zamisliš kako je između scena iz trejlera provukao potlačenost crnaca i neku SJW propagandu i zamislio si verovatno 90% scenarija. I izjave su mu takve, pa je počeo žešće da mrači (a eto, Key and Pelee mi je nekad bio gledljiv šou).

15. Bili su gotivni nekad. Jebote, kakva sranja bismo mi, Bugari, Grci i ostali koje su Turci od 1389. jebali trebali da snimamo i da cmizdrimo.

16. De je sad car da ti objasni u jednom podužem postu da nas turci, to jest osmani a ne otomani zapravo nisu jebali nego čakštaviše mi njih

17. de je car sad da napise nesto sto niko nece procitati nikad

18. A šta ako Car sve to radi jer je nesrećno zaljubljen u neku Turkinju i hoće da je impresionira

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.