Dakle, filmovi

1. A na koji film je uopste mislio?LOL

2. LOL Betmen,pa tako reci brate.

3. Onda će se gleda betmen
    Pa reko sam :)

4. Dobar je, samo je Idris Elba trebao biti novi Batman.

Šmoklja heavy breathing intensifies

5. Haha jbt kakav debil treba da budes da smaras tajsona jebenog, mislim sta je ocekivao da ce da se desi ne razumem

6. Najjače opravdanje koje sam čuo za to - “možda ga nije prepoznao”

Da, Tajson je baš neprepoznatljiv.

Debilko je dobro prošao, ovo su oni udarci u playstation 2 kad neće da učita CD ništa strašno

7. Ma gde nije, radio selfi sa njim i rekao da je hteo autogram. Nego trazio kurac pa se buni kad dobio po picki. A odlicno je prosao kako je mogao, ili kako bi prosao da je smarao tajsona pre 10-20 godina

8. Tad je bio beba lol, tacno bi ga ubio tajson cvrgom

9. ovaj mi lici na nekog uticajnog tviterasa sto naviko da sere i dosadjuje kako oce a ne dobije batine za to

tajson sdruge strane moze da nauci da za ovako nesto cimne stjuardese i agente i kurce da vezu ovog i izbace napolje. posto mi se cini da avion jos i ne leti

10. Hahah a jeste, lik koji odgriza ljudima usi, prebio ko zna koliko ljudi i proveo pola zivota u zatvoru ce da nauci da se ponasa

11. Dakle ovako
    Rendom lik smara gvozdenog majka
    Isti rendom lik nastavlja da iritira tajsona
    Majk se iznervira pa jbg, pesničenje
    Rendom liku nije jasno što popio batine.
    2022.

12. Ladno likovi ne kapiraju da mogu da nastanu određene posledice svojim retardiranim delovanjem
    Ono, de logika brt

13. Haha Celt plemić sa dvora
    Halo dobar dan Majk je na telefonu, ja se izvinjavam što vas uznemiravam u kokpitu al stvara mi neka izvesna osoba neprilike u prvoj klasi pa ako bi bili ljubazni da ga zamolite da to prestane da radi
    Tajson jebeni haha

14. a jbg, nikad nije naucio sta i kako treba da bude kao neko na njegovom mestu. ostali bokseri i nauce.
    on jedini trve ostao. mozda i tajson furi. ostali ne.

15. Ma da, bez šlifa skroz

16. Au, prijatelji, kakvo razočaranje od Severnjaka. Prokleta bila, imdb-oceno.
    Kao Vikinzi ali po motivima Hamleta, ekipa odlična na papiru. Prva polovina ok, posle nisu znali više šta će.
    Poseče ljude ceo film, onda forsiraju kao skandinavski naglasak u engleskom, što je baš onako lejm, sama priča je inherentno neoriginalna, a plus i realizovana nedovoljno ubedljivo.
    Šta valja: fotografija, scene borbi generalno, kostimi, delimično gluma.
    Šta ne valja: scenario, usiljen govor, previše klanja, Olgino dupe.

17. Halo dobar dan Majk je na telefonu, ja se izvinjavam što vas uznemiravam u kokpitu al stvara mi neka izvesna osoba neprilike u prvoj klasi pa ako bi bili ljubazni da ga zamolite da to prestane da radi

Zamijenio celt Tajsona i Cecu Bojkovic

18. Sad odgledao novog Spajdermena, kakav bolivud od filma. Ustvari svi ti Marvel/DC filmovi su za debile i tiktok generaciju, aukurac

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.