Dakle, filmovi

1. Па да , и порнићи се сврставају у кинематографију, шта фали да и ми будемо модерни?

2. Синђелић - дај неке одреднице. Ако бих препоручивао прво што ми падне на памет, а да није маторо, то би била три најбоља трилера деведесетих - Silence of the Lambs, Seven, The Usual Suspects. Али, вероватно си то већ гледао.

3. Po ko zna koji put sam pogledao Braveheart i opet me je oduševio.
    Znači, ovo svako treba da pogleda, ali baš svako.

4. Odavno gluplji film nisam pogledao.

Red State

5. Po ko zna koji put sam pogledao Braveheart i opet me je oduševio.
    Znači, ovo svako treba da pogleda, ali baš svako.

Po mom mišljenju ko nije gledao Braveheart, Rokija i Gladijatora nema pravo da se deklariše kao muškarac.

6. Pretpostavljam da je neko od vas sigurno gledao The City Of Lost Children (1995), pa me zanima vredi li pogledati taj film?
    U mom lokalnom okruženju su podeljena mišljenja oko tog filma: jedni tvrde da je ostvarenje genijalno, dok me drugi ubeđuju da je film neviđeno sranje i uzaludno potrošenih 112 minuta života!
    Ima li smisla ovo skidati ili nema?

7. http://www.imdb.com/title/tt0117665/
    Ovaj film mi je bio jako mučan za gledanja. Ne zato što je loš-naprotiv, radnja mi je bila teška za svariti. Neko profesionalno mišljenje o njemu?

8. @LJakse No.1

Гледај ако волиш европску кинематографију. Ако си одрастао на америчким филмовима немој, вероватно ти се неће допасти... :)

Мени је кул. Мрачан и лудачки. Прави француски.

9. Гледао сам ја убиство Џесија Џејмса, има још једна верзија филма ал ова је много боља. Само су могли неки оригиналнији назив да дају јебо их ћаћа ћаћин.

10. http://www.imdb.com/title/tt0137523/

sinoć ga uhvatio na pinku slučajno. Što sam stariji, više uviđam koliko je genijalan

11. Синђелић - дај неке одреднице. Ако бих препоручивао прво што ми падне на памет, а да није маторо, то би била три најбоља трилера деведесетих - Silence of the Lambs, Seven, The Usual Suspects. Али, вероватно си то већ гледао.

Pa bre,ne znam sta da ti recem...U poslednje vreme pokusavam da odgledam neke starije filmove,ali tipa od 1990 pa na dalje koje nisam gledao....Treba mi tako neki zaboravljen,iz naftalina,a da bude mindfuck,da ima neki zaplet da se pogubis... :D Znam da mnogo trazim,ali sta cu... :D

12. Уанс апон а тајм ин америка је заборављен филм из нафталина ? Живио сам у заблуди.

13. Ма има заплет зајебан, шта знам... Ако га није гледао, зар је битно да л је из нафталина, ел јок? :)

14. Брате то је јебени Серђо Леоне, то је један од најбољих филмова свих времена, ако то није гледао онда стварно нема појма о светској кинематографији :)

15. Pa šta ako nema pojma o svjetskoj kinematografiji? To mu oduzima pravo da gleda filmove, ili kako?

16. Pročitaj još jednom moj post, ali pažljivo ovaj put.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.