Dakle, filmovi

1. Мени је Николсонов џокер десет пута луђи од овог што је сад актуелан.И ,опрости, али насмијао сам се кад си рекао да је Дарк кнајт један од најбољих филмова свих времена.
    По мени, једва стаје у топ30.

2. Ma dajte, ne pričajte gluposti.
    Prvo za Niklsona, jeste čovek postao popularan glumeći ludake, ali počivši Ledžer je ojebao. Mimika, tikovi, hod, sve ocrtava jednog manijaka/ludaka, da ne spominjem bolji tekst (za samog Džokera i za ceo film) i bolju priču od Betmena iz 1989.

Nevezano za starije inkarnacije Betmena, "The Dark Knight" je akcioni film koji ima emocije, priču, čak i pouku, sve na vrhunskom nivou. Volim ga zbog sličnih razloga iz kojih volim i Warriora, odgovaraju mi ti filmovi.

A sad, ukusi su svima različiti, ali rekao sam objektivno zato što je mali broj filmova koji su na tom nivou što se tiče glume, produkcije, režiranja, itd. Ima boljih filmova.

3. P uz V, Nikolson ojebo STRIPOVANOG Džokera iz 80tih, nema tu dileme
    Ledžer objasnio psihopatu u ovom novom, skidam kapu. Ali to su dva potpuno različita tumačenja jednog istog lika. Iskreno, meni se ne sviđa ovo 'skretanje' s teme kod klasika, tj, 'rimejk' da ga tako nazovem. Od Betmena oš da napraviš triler-dramu? Kul. Ali zna se da je Betmen prvenstveno AKCIONA figura, i kao takav mi je prihvatljiviji nego ovaj novi. Isti trip ko za Bonda. Mislim, Bond PLAČE ZA PIČKOM!?!? daj, ne zezaj. ali poštujem pristup takav, i to je sve.

4. Manijače, nisam video tu scenu gde Džejms Bond plače za curom, ali lično mi se više sviđaju ovi novi filmovi za Krejgom nego većina starijih, što više teži Džejsonu Bornu to je za mene bolji akcioni heroj.
    Ali u svakom slučaju, posmatrati bilo koji Betmen film kao nastavak prethodnih je loše, ovaj serijal je celina za sebe i možda se odmakao od te stripovske priče (ne znam nisam čitao), ali je napravio novu, ozbiljnu i zrelu priču.
    Stvari treba da evoluiraju, novi pogledi na istu stvar da se pojavljuju, ništa to ne kvari sliku prethodnika, a može više odgovarati nekim posmatračima. Sigurno postoji osoba kojoj je omiljeni film sa Betmenom onaj gde ga glumi Džordž Kluni.

5. Manijače, nisam video tu scenu gde Džejms Bond plače za curom,

ni ja nisam verovao dok nsiam svojim očima video. mislim, nije pljusak, al da mu idu suze, idu...
    al to jet aj izlazak iz klišea, i okej mi je. al mi nije to to kad bond plače. nevera.

e da, ne dopada mi se ni Born, više sam gotivio Čembrlena iz originalne verzije:)

6. Одгледао сам засад по сата овог новог спајдермена. Кад сам га скидао, мислио сам да је наставак претходних дијелова. Оно, јесте да се овде на почетку говори шта је било кад је био мали, ал' ево већ прођоше и сцене гдје га уједе паук и кад налази себи коку. Опет. И то у другим ситуацијама. Што ће рећи, ово је као неки римејк. И сад се питам: зашто? Што су га опет снимали, другачије?

7. Фацо, паде ми на памет, си гледао Бетлстар Галактику? Чини ми се да би ти легло.

8. Upravo pogledah http://www.imdb.com/title/tt0758758/
    Nije lose, ocekivao sam bolje. Blizak mi film zbog boravka tamo, mada se najmanje radnja vrsi na Aljasci a upravo sam to ocekivao.
    Istinita prica.

9. Радјарде, сад бацих поглед на имдб-у. Звучи добро, стављам на скидање. Хвала на предлогу!

10. http://www.imdb.com/title/tt0371257/
    Dobar psiho triler, ni u jednom trenutku nije dosadan. Moja ocena je neka sedmica.

11. Одгледао сам засад по сата овог новог спајдермена. Кад сам га скидао, мислио сам да је наставак претходних дијелова. Оно, јесте да се овде на почетку говори шта је било кад је био мали, ал' ево већ прођоше и сцене гдје га уједе паук и кад налази себи коку. Опет. И то у другим ситуацијама. Што ће рећи, ово је као неки римејк. И сад се питам: зашто? Што су га опет снимали, другачије?

Ista priča i sa Hulkom, kao i sa masom drugih filmova (Totalni opoziv, npr.), mada, to nije zabrinjavajuće. Ako neko hoće da baca pare, neka ga.

Mene više užasava "prilagođavanje" japanskih i koreanskih filmova (pre svega horora) američkom tržištu, nešto što se kao epidemija širi po njihovim studijima. Jebemumater, kako najlakše i najbrže (makar i površno) razumeti i shvatiti tuđu kulturu, tradiciju, istoriju, ako ne preko filmova? Takođe, kako shvatiti umetničku vrednost filma ako ne kroz ono originalno što je utkano u njega? To su počeli sa Sedam veličanstvenih i dan danas pružaju samo izbledele komercijalizovane kopije.

12. зашто? Што су га опет снимали, другачије?

Nije isti film. Postoje dva različita stripa, "Spider man" i "The amazing Spider man", to su kao dva različita univerzuma, priče su slične ali nisu iste.
    A u svakom slučaju, Spider-man 4 sa Tobijem bi verovatno bio šitčina.
    Sad odo da gledam novog, pa javljam utiske.

13. Mene ona Tobi nervira ko pojava, a kamoli ko glumac.

14. Valja li taj novi Spiderman ičemu?
    A što se tiče ona 3 i Tobeya, jebu naravno.

15. У суштини солидно је он одрађен, има ту и тамо добрих сцена. Међутим, глума главног лика ми је ништа посебно, чак и иритира на тренутке; сама чињеница да гледам оно што сам већ гледао, и то у овом случају лошије одрађено, чини да ми је читав утисак о филму: безвезе.

16. Znači da ga ne treba gledati, okej. A dosta njih govori da je bolje odrađen, i to većina naravno ovih što ne gotive Tobeya, a meni je on kul glumac, šta znam.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.