Бејах на Фесту јучер, гледао "Видео сам ћавола". Азијатски торчр трилер са литрима крви у подне, до јаја начин да се започне дан. Филм је корејски, подсећа мало на Олдбоја, чак и глуми исти лик, само што је онако, Дејан Цукић. Покоја добра сцена и фин крај, ал је сам филм тематски излизан, а изведбенски просечан.
Исто био на ФЕСТ-у. Гледао између гомиле других и ово. Фали му поетика у насиљу у односу на остале корејске, али бива духовит на тренутке, а и то што има покоју добру сцену и фин крај је сасвим довољно да буде добар.
Од осталог препоручујем:
Човек звани храброст и
Последњи циркус
Па и порнићи терају на размишљање. Неки чак и данима држе гледаоца под утиском. Ја "паметне" филмове волим да банализујем, ако ми се учини да је просеравање прешло границу :)))
Па ови што сам препоручио не паметују много. Корејски и шпански су просто забавни, а Тру Грит је просто леп. Је л' има нека тема за анти-препоруку? Видим да има "најгори филм", али неки просто нису заслужили ту да се нађу... Узгред, Вудијев нови филм је веома забаван... НООООТ! ллллл
Бејах на Фесту јучер, гледао "Видео сам ћавола". Азијатски торчр трилер са литрима крви у подне, до јаја начин да се започне дан. Филм је корејски, подсећа мало на Олдбоја, чак и глуми исти лик, само што је онако, Дејан Цукић. Покоја добра сцена и фин крај, ал је сам филм тематски излизан, а изведбенски просечан.
Исто био на ФЕСТ-у. Гледао између гомиле других и ово. Фали му поетика у насиљу у односу на остале корејске, али бива духовит на тренутке, а и то што има покоју добру сцену и фин крај је сасвим довољно да буде добар.
Од осталог препоручујем:
Човек звани храброст и
Последњи циркус
Ал сте му га дали по филозофији, још сам ја испао неозбиљан што гледам Била и Теда.
Па кад такви филмови "терају на размишљање"...
Па и порнићи терају на размишљање. Неки чак и данима држе гледаоца под утиском. Ја "паметне" филмове волим да банализујем, ако ми се учини да је просеравање прешло границу :)))
Па ови што сам препоручио не паметују много. Корејски и шпански су просто забавни, а Тру Грит је просто леп. Је л' има нека тема за анти-препоруку? Видим да има "најгори филм", али неки просто нису заслужили ту да се нађу... Узгред, Вудијев нови филм је веома забаван... НООООТ! ллллл
E, a kako se zove taj novi Vudijev film? Reče mi drugarica da je dobar, ali sam zaboravila naziv...
Упознаћеш високог црног мушкарца. Мислим, тако се зове филм... Ништа посебно, само на моменте интелигентан и симпатичан.
Neka ljubavna tematika, je l'? Pa da, tako je i ona rekla, da je simpatičan :)
Свидео јој се Бандерас? Знао сам! Јесте љубав, али може он то много боље.
Чим нису снимљени у Њујорку, Вудијеви филмови губе магију.
Pa, nije toliko zbog Banderasa, ne znam, kaže da je simpatičan film...
Ма шалим се. Погледај, па остави овде утисак. Има да се "купи" на нету...
Znam, opušteno :) Možda pogledam, nemam sad vremena, ali ostaviću ovde utisak... Imaš li još neki da mi preporučiš?
Ако мислиш са ФЕСТ-а, ето та три што сам поставио на претходној страни... Мада је тешко препоручити некоме ако не знаш шта воли.
Aha, videla sam sad... Ma, danas smo na faksu komantarisali filmove sa Festa, a ja nisam bila, pa zato pitam... Hvala :)
Нема на чем'... А ти студираш нешто у вези са седмом уметношћу?
Ne, ni blizu, ali smo imali govornu vežbu, pa su filmovi bili tema...
Jel gledao neko novi film braće Koen....True Grit?
Jel vredi gledati?
Вреди гледати... Само немој да очекујеш Фарго или Лебовског!
Ok pitam jer sam čuo da su zasrali onaj predhodni...pa reko da nije i ovaj smeće.. Hvala ;)