Dakle, filmovi

1. Gledah Nekromantik opet. Da li je jos neko gledao i voli/mrzi ovaj film?

2. Ja sam gledao Town i skroz mi je prosjek, ne bih ga opet pogledao. A Kejsi je radio sa Finiskom na dokumentarcu o njegovom fejk povlačenju, pa ga gotivim zbog toga.

3. Dube, kakav je dokumentarac? Crce mi disk posle 20 minuta.

4. Pa meni je dobar, jer sam i ja mislio da se ovaj povukao iz javnosti i tako to. Ni poslije filma mi nije bilo jasno hoće li opet da se vrati glumi ili šta već? Najžešće je kad se utripuje da je reper, odnosno odluči da postane rep zvijezda i ide kod P Didija, ili Dedija, ili kako već (lik mijenja nikove non stop), Šona Kombsa, jebem li ga, da snimi demo. Ima ono neugodnih situacija za gledaoca, ili kako to ovde ovu transfer blama, ali mi je dobar film.

5. Ma glumi, to nije pravi dokumentarac!
    Da, neugodno ti je bilo kad su ovi decaci bili goli, m?:))

6. Ma jok, nego kad je on repao, to mi je bilo skroz blam. A jebi ga, šta mi ima biti neugodno kad vidim likove gole, pa gledam i sebe svaki dan, pa mi nije neugodno.

7. Dakle ugodno ti je bilo?:)

8. Pokušavam da se sjetim koja je scena u pitanju. To ono kad im dolaze kurve a oni se mlate kokainom? I ne mora da mi bude ugodno, ako mi nije neugodno :P

9. Gledah Nekromantik opet. Da li je jos neko gledao i voli/mrzi ovaj film?

Скинуо сам га пре пар месеци, ал никако да се натерам да га погледам. Јел заиста таква болештина?

10. Kako možeš da skineš film i da ga ne pogledaš? Kod mene ne može da miruje više od 24h.

11. Dube, i ta i pre toga kada celavi skakuce sa omlitavljenim kurcem, a Joaquin ga udara peskirom.

Jeste, Wojtece. Ali valja odgledati.

12. Mislim da će wojtek sad da se smara sa Havarijinim postovima i spamovanjem :D
    Ne sjećam se svega ZP, davno sam gledao film. Mislim da sam poslednje gledao Kill the Irishman.

13. Da, verovatno, a ja htedoh da ga smaram za Samhaina.

14. Jesi gledala skoro neki dobar film? Ja pored ove serije Igra prestola i ne gledam ništa ovih dana. Čak sam zaboravio i na Kalifornikejšn.

15. Jesam opet 12 Angry man, i opet Graduate, nista novo. Sad trenutno skidam dokumentarac njegov, da zavrsim film, i sad cu jos nesto, ali ne znam sta.

16. Jesi gledala možda Jolene?

17. Ne, evo sad pogledah na imdb-u, zvuci gej, kakav je?

18. Ne znam, nisam gledao, naletio sam na torrent na kompu, ne znam otkud tu, pa reko da vidim znaš li kakav je, pa da skidam ako valja.

19. Ja ne bih, zvuci gej. Si gledao Crash (1996.)? Uvrnut je, ali mi se dopada.

20. ja najvise volim plavusu sa harvarda i plavusu sa harvarda 2 !!!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.