Dakle, filmovi

1. The Raid: Redemption

http://www.imdb.com/title/tt1899353/

I kako posle da se nakanim da odgledam neki azijski film? Ne mogu oni bez onih njihovih prećeranih borilačkih kung-fu scena pa da ga jebeš. To je prva mana filma a druga je ta što sam kraj čini mi se već gledao u jedno 10 filmova s krimi tematikom. Još je film bio sinhronizovan na engleski, pa im se usta pomjeraju a riječi ne izlaze i obratno, sprdnja.

Ovaj milogorac vas laze, zeli da vas uskrati gledanja jednog od najboljih akcionih filmova ikada. Ne zato sto ima los ukus, nego zato sto je zao.

2. Dal su taj poceli uopste da snimaju?

3. Brate usrali su film su kung-fu borbama, nasilje, kojeg ima je dobro, ali ima i previše upotrebe borilačkih vještina da se čoveku ne mili više pogledat nije film u kojem glumi neki kosooki. Biće i nastavak 2014, mogu mislit kakvo će on tek sranje da bude.

4. Vukajlija nije mesto za rasizam, to sto se tebi ne svidja film je zato sto ti se ne svidja rasa ljudi koja je u njemu, a ne zato sto je film los...

5. Ko ih jebe kad su me prevarili, prvo su svi nosili ouške i pištolje da bi posle prešli na šake i noge, a napadali su ih sa mačetama, išakeju lika s mačetom, mačeta pane na pod a on neće da je uzme no oće oružja bez. Makse... Još se bije s jednim likom 15 minuta, a ovi dvojica su ekstra kung fuovci i zabiju mu staklo u vrat a lik počne još jače da bije.
    Ukratko, ka Čeki Čenovi filmovi samo s nasiljem i krvi.

6. dajte neki film koji će da mi ugreje srce :D

7. Neka dobra evropska komedija, neko?

8. Дајте неки анимирани да се исмијем ко будала. Контам да би овај могао бити ок: www.imdb.com/title/tt1323594/

9. Despicable Me je odličan animirani film, drugi deo je takođe dobar ali ne kao prvi.

10. kako je to vrh gledati kad si navaren

11. Не бодем се џоинтом ал пиву дерем момачки. Море л' тако?

12. moze
    al bolje je uz dzoint
    tamo si s njima

13. dajte nesto dobro ko clockwork orange

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.