Dakle, filmovi

1. The Dead 2: India http://www.imdb.com/title/tt2917336/

Mnogo sličan prvom dijelu. Mlaka preporuka.

2. Jackie Brown
    Mnoogo manje krljanja nego u drugim Tarantinovim filmovima, ovo je miks drame i krimi/akcije. Potrudio se da malo zamesi pri kraju.
    Generalno ok, preporučujem.
    Semjuel L. Džekson u, rekao bih, kliše ulozi za njega, ubedljiv. Ova glavna glumica nemam pojma koja je, ali je dobro odradila. I tako, verovatno bi stručnjaci umeli nešto da napišu o režiji/uglu svetlosti/dramskim pauzama i tako tome, ali ja jok i ne bih da ispadam pretenciozni pokushaj.

3. Swi mi koji smo pretenciozni pokusxaji

4. provirone, daj neke filmove. okaci mi malo vise ako mos, posto me ceka banjanje.

5. Били, баци неке филмове.

6. dajte neki film, drugi svecki rat, da ima dosta nacista i nemaca

7. gledao rajana...uzeh inglourios basterds po deseti put da gledam, mnogo mi do jaja onaj nacista u tom filmu

8. Pezose, evo, puno nacista, Firer lično glumi, preporuka i ostalima:

http://www.imdb.com/title/tt0915463/

9. Jel znate možda neku adaptaciju Bijelog očnjaka da valja?

10. Jel gledao neko novi Sin city?

Pre par stranica mi se cini da smo pricali nesto o dvojci, ili je u pitanju bila Rocknrola?

Inace, odgledah ono sranje sto nazivaju filmom, Mali Budo, ne dao Bog nikome. Ustedite kes, spasite vid.

11. Pominjali smo i jedno i drugo.

Evo šta sam ja tad napisao

Realno, Rurk sabio, Eva Grin vrhunska. A najjače mi je što imaš svuda golotinje osim u striptiz klubu jebenom lololo.

Bolji prvi što se i dalo očekivati, ali smatram da nije baš krš. Zabavan film u principu, dođe nekad dobro ovako nasilan film da se opustiš.

Od mene 6.5/10

12. Do jajoa, svakako nisam ocekivao da bude bolji od keca, ali me ortak nesto naplasio, mada je on moron sto se tice filmova...

Odgledacu, pa cu napisem svoj sUD.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.