Dakle, filmovi

1. Meni to bio jedan od njegovih najgorih filmova. Predosadan je.

2. KARAM KOZE, ROZE POZE

3. 14 najjačih recenzija smećarskog filma nad kojim pseudodame uzdišu:

http://www.ebaumsworld.com/pictures/view/84451756/

4. De je Armin da da neki film da se gleda koji se odgledao nije

5. Linkuj koji kad setiš se :*
    Nije hitno.

6. Bohore pogledaj y tu mama tambien.

I, no homo pls.

7. Tj Armine, saj da vidim pošto ne znam dal sam gledo el jok. Trejler moram videti.

8. http://www.imdb.com/title/tt0114746/?ref_=nv_sr_1

OVO AKO NIJE NAJJAČI FILM OD VREMENA PA DO SAD JEBEŠ MI SESTRU U PIČKU PEGAVU

9. Istina, odličan film.
    Odakle znaš da ti je sestri pička pegava?

10. Složio bih se s kuratorom, ne za pegavu pičku no za 12 majmuna, ja gluperda ga tek pre mesec dana pogledao prvi put. Odmah mi se popeo u top10

11. Пегаве пичке на страну, онај Nightcrawler је стварно озбиљан квалитет од филма, очекивао сам неку полу-патетику типа "млад је и талентован али не може да се пробије па открије да је добар у снимању пиздарија ноћу, али због тога ментално пропада". Кад оно крв ти јебем психопата, скоро нисам некога толико мрзео на филму.

12. Prvi film koji nisam mogao da izdrzim da pogledam do kraja je Michael Clayton...Nevjerovatno dosadan film,ne vidim neku poentu u njemu ne znam, mozda sam ja glup i neuk al fillm je govnjo

13. okej ne pijem više za kompom

14. Шека
    Prvi film koji nisam mogao da izdrzim da pogledam do kraja je Michael Clayton...Nevjerovatno dosadan film,ne vidim neku poentu u njemu ne znam, mozda sam ja glup i neuk al fillm je govnjo

Meni se npr. taj film dosta svideo. Konspirativni triler, dobar Kluni, Tilda ubila, a ona scena kad onaj matori priča kako jebe neke Ukrajinke i pokušava da ne svrši mi je ulepšsala film. Po mom sudu, dobar triler.

81/100

15. jbg,ukusi se razlikuju, meni se iskreno ne svidja al kazem mozda sam neuk jednostavno mi je film dosadan

16. je l' gledao neko The Imitation Game?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.