Dakle, filmovi

1. Hvala matori, neke filmove je izgleda ipak bolje ne pogledati sa 20+ godina. Ostao bi mi u lepom sećanju, da sada nisam video retardiranog afleka.

2. Ja sam neko veče gledao Nightcrawler, vrlo ljutoljubazan film. Žive scene, film vizuelno interesantan, radnja napreduje od laganog uvoda pa do ljutine (mada moglo je još ljuće), ali film nije samo vizuelno fini, nego i sadržaj dotiče i neka malo dublja pitanja morala i modernog društva. Jake Gyllenhaal lik odglumio perfektno zabezeknutog psihopatu koji bi uradio sve za svoje ciljeve. Poprilično originalan noir triler (watch out prov momenat lolo) u ovoj hrpi govana koje Holivud izbacuje. 8.7165/10.0000

3. Neam pojma, meni taj film nije toliko dobar. Nekako mi je predvidljivo da će koknuti onog svog idiota i da će izjebati konkurenciju. Inače gledam seriju Gotam, sranje je manje više, ali ono, može da oduzme koji sat i ima par okej likova.

4. Ja kad sam ugledao onu plavku što radi za onu tv kuću, odmah sam imao osjećaj da gledam neki film na Hallmark kanalu, totalno mi je smor žena, totalno je za niskobudžetne filmove koje penzosi gledaju. Ona i onaj Stiven Sigal, ubitačna kombinacija, odmah povraćam.

5. oblak matori ne budi spojler jebote

6. Jbg glavni izvini. Ali to je toliko predvidljivo da mi nije zameriti. Nenamerno.

7. грахрахрахрхархахха
    Види ЛИЈАМА убицу ахаххахахах
    који разоговор је водио тога дана
    АЈ ВИЛ ФАЈНД ЈУ, ЕНД АЈ ВИЛ КИЛ ЈУ, опуштено, без нервозе. Која мирноћа

8. Mogu reći da je ovo uspešan dan za mene :)

9. AAAA, KONAČNO SAM USPELA DA NAĐEM LJUCKI PRETRAŽIVAČ ZA TORENTE. Sacam skinuo Apokalipto (posle koliko dana, fala Kuratore, Leri i Zero mađije za sve preporuke). Kakav sam retard, žao mi sebe same.

Isto, DOĐE MI DA UBIJEM NEŠTO!!!!!

Elem, je l' zna neko od vas, animirani 2D film je u pitanju, gledala sam jedno jutro prošle godine (animacija me oduševila), jako mračan o nekim pacovima kao eksperimenti što su postali inteligentni? Htela bih ceo da odgledam. Nešto na foru ovoga, samo malo manje mračno i lakše podnošljivo za gledanje.
    http://www.imdb.com/title/tt0084509/

10. Smoreni Lijame, koji si torentno-pretražbeni čimbenik pronašla?

https://www.youtube.com/watch?v=4q39tw4BGO4

Evo, ovaj si crtani tražila.

11. E, to je taj! Hvala!

Na Torrentz sam uspela nekako da se snađem. :D

12. Smo, idi češće na rarbg, Bugari drže brzu, ljubaznu i preljepo organizovanu stranicu. Provjerijo.

13. Апофис
    Ljudi, da ne bude da se proseravam, stvarno sam hteo Birdman da mi se svidi, film ne zasluzuje vise od 6 ce, prvih pola sata obecava, posle se pretvara u tiradu klisea i pretencioznog proseravanja koje sebe prezentuje kao inteligentno ostvarenje providno i nametljivo.

to je to

14. Je l' treba nešto da se registruje tu? Moj drug ide na neku bugarsku stranicu, kristalna slika bude za filmove, ali kaže da imaju neke silne peripetije oko registracije i gluposti. A možda samo nije hteo da se zajebava sa nubarom kao što sam ja. :D

15. Комерцијални доњацрта Предахе, могли бихсмо заједно погледат неки филм, анђеле. хехе

16. Ne treba se registrovati, tu tražiš torente i skidaš.

17. Počeo da gledam Birdmana, smorio me i odustao sam.

18. Alice in Wonderland
    http://i.imgur.com/8wvnTNa.png

Vrlo šareno, priča recikliran klasik, nabudženi kostimi. Opet, jedan od retkih timbartonovih bućkuriša koji mi je bio ono ok. U nekom širem smislu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.