Dakle, filmovi

1. Jel pricamo o filmu ili o intru?

2. jebem mu mater ne mozes da kopiras playlistu... imate sa strane kliknite odmah

3. znam listu napamet
    o filmu pričamo al intro najbolje pokazuje koliko film jebe krvnički
    meni je recimo za nijansu bolji sneč
    bred pit cigan i rade šerbedžija jbg

4. ne zna se sta je bolje film ili intro

ja mislim da imam manje od 20 desetki medju ocenama, a morao sam rokenroli 10 da dam jbg ne bih mogao da spavam u suportnom, papet jbg nemas ni promil rokenrole u sebi onda :(

inace ko je za vas rokenrola ? dzoni kvid ? leni kol ? abramovic? MICUN ? po meni kao sto kaze na kraju dzoni marku strongu You wanna watch out, 'cause I'm gonna be just like you, uncle. Now, I'm gonna be a REAL RocknRolla.

5. arči je očigledno najveći bačje u filmu
    al zna se ko je pravi
    https://www.youtube.com/watch?v=CouRhcPFgHs

6. dvocijevke su vjerovatno moj omiljeni film svih vremena, iz vremena kad stejtam nije bio lozana

7. http://www.imdb.com/title/tt2872718/ - Ispade od ovoga dosta dobar triler. Džilanhal podsetio na svoje Doni Darko momente. Dobra režija, scenario i nije bio u prvom planu, montaža ekstra, elementi noira i hičkokizma. Vredno gledanja!

83/100

8. Изневеровао сам кад сам сконтао да се снима филм о Месију. који добар фазон да се скупи лова. Па лик још није ни при крају каријере ови праве легенду од њега.

9. https://www.youtube.com/watch?v=cYmAmlh9-gM
    Evo vam jedan od Gaj Ričija dobar.. Šteta što traje 7 minuta.

10. Dead Man's Shoes. Britanski čistokrvni film: niskobudžetni, neispolirana scenografija, pokretna kamera u ruci snimatelja, momci iz kraja, socijala, sivilo betona i zelenilo okoline gradića u pripizdini. Film o osveti i bratskoj ljubavi. Neki ljudi imaju zamerke što se više ne ostavlja mašti, manjak emocija - neka pushe gowno, sve je tako valja, meni je film kul baš zato što je brutala i neispoliran. Kul je i što glavni baja nije neki napucani lik koji praćkama skida helikoptere i baca dosetke od jedne linije, nego običan čovek koji bi i dalje posećivao baku da nije popizdeo na srkije i rešio da im se najebe milosne kevice. 8.526409/10.000000

11. sneč je za klasu bolji od rokenrole, a dvocevke su GENIJALAN film i omiljeni meni pa su bolje od oba za po nekoliko klasa

12. kp lepa si i znam de živiš, HE HE :maniac:

13. snec i dvocevke su taj neki vrh nivo mada je meni snec omiljeniji zbog radeta i pita cigancine. rokenrola je neka sestica mozda i to je to ne smarajte vise

14. hvala i ti si vidro lepa, svrati na neku kaficu ;))))

uzgred, gledala sam zhe imitation game, okej film. nije nešto vau ali kul.
    i veoma glup momenat on kao saznaje da je ovaj neki lik sovjetski špijun i on tog trenutka krene da govori engleski sa ruskim akcentom al jebigica

15. Snec otkida zbog tajrona
    Of kors aj em
    Natural fuckig idiot

16. Nemoj da spojlere bacaš jbt. Ćurko!

17. Dead Man's Shoes. Britanski čistokrvni film: niskobudžetni, neispolirana scenografija, pokretna kamera u ruci snimatelja, momci iz kraja, socijala, sivilo betona i zelenilo okoline gradića u pripizdini. Film o osveti i bratskoj ljubavi. Neki ljudi imaju zamerke što se više ne ostavlja mašti, manjak emocija - neka pushe gowno, sve je tako valja, meni je film kul baš zato što je brutala i neispoliran. Kul je i što glavni baja nije neki napucani lik koji praćkama skida helikoptere i baca dosetke od jedne linije, nego običan čovek koji bi i dalje posećivao baku da nije popizdeo na srkije i rešio da im se najebe milosne kevice. 8.526409/10.000000

добар добар

18. The King's Speech
    http://i.imgur.com/LoTbCSe.png

Klasik drama. Ima sve što drama treba da ima. Dobra gluma, dobra režija. I muka. Muka bez koje drama nije drama. Ono: natera te da i ti mučiš je.
    Ima stilizovanih patriotskih elemenata, ali srećom nije Amerika u pitanju, pa može da prođe.
    Preporuka
    Firt odličan, Džefri Raš tata.
    Helen-Bonam Karter vrrrlo simpatična gospodična
    Preporuka

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.