Dakle, filmovi

1. odlican stvarno, gluma posebno dobra

2. http://www.imdb.com/title/tt2872718/ - Ispade od ovoga dosta dobar triler. Džilanhal podsetio na svoje Doni Darko momente. Dobra režija, scenario i nije bio u prvom planu, montaža ekstra, elementi noira i hičkokizma. Vredno gledanja!

83/100

Na neki način podseća me na End of Watch. Inače, oba filma su dobra. Preporuka. http://www.imdb.com/title/tt1855199/

3. ima li neko sliku ono dnevna rutina ingmara bermana ?

4. Holy Motors - ko se tripuje da ima ukusa, znanja i odgoja kada su filmovi u pitanju, idealan film za nj, da se posle kurči pred drugarima sa FDU-a. Dobar i za ostale koji nemaju problema sa filmovima zahtevnim po pitanju pažnje i kreativnosti - isplati se pomučiti se malo, u ovom slučaju. Režiser samoljub doduše, pa ubacuje reference iz svojih prethodnih filmova, mada ništa ključno... Ovaj film je sam svoja inspiracija i poenta, prikazuje tok jednog dana iz perspektive glumca, tj. njegove kamere tj. njegovog automobila... Nezahvalno je objašnjavati, u svakom slučaju topla preporuka.

5. I da, Doni Darko je za mene najveći neprijatelj na svetu što postoji. Je l' može neko da mi objasni zašto se ovaj film diže u nebesa? Je l' postoji neka poruka koju propuštam, ili je u pitanju još jedan šošenk od filma?

6. brate holy motors je govno darko jebe batali filmove pozz

7. Nek mu je sa srećom, a Motors pogledaj

8. Pogledajte oba. Prvo Donnie Darko, pa onda Holy Motors. Bez pauze, odlaska u WC i odnošenja leka tetki.

9. Džefri Raš me podseti na Šajn i na ovu winčinu
    https://www.youtube.com/watch?v=8_p6-cAMr_g

10. http://www.imdb.com/title/tt1510938/?ref_=wl_li_i
    The Sunset Limited

Gledao davno, ostao mi u sećanju kao dobar film. Pogledaću ga danas ponovo, najverovatnije. Odlična gluma, odlična dinamika filma, pogotovo ako se u obzir uzme da je ceo film zapravo dijalog ove dvojice.
    Ono što je garant kvalitetnog filma je što je sve pisao polupani Kormak Makarti. A tu polupanu lobanju jednostavno moraš da voliš.
    Preporuka.

11. i ko nije gledao, neka gleda Midnight cowboy-a pod obavezno. Vrhunska gluma, odlična drama. Lično bih filmu dao 7.3 recimo. A prilično strogo ocenjujem.

12. Ајд нек се јаве ови што им је Рокенрола у дест најбољих филмова свих времена да не уважавам њихове предлоге на даље. Снеч је три класе изнад Рокенроле, а о Двоцевкама да и не говорим.

Но, оно што сам хтео да кажем.

Знаш, деси се тако да појебеш солидну, добру или одличну пичку која се врхунски јебе и то је то. Буде ти до јаја у тренутку, после пар месеци остане ок сећање и могућност да се курчиш, али то је све. Е то су филмови Гај Ричија.
    Класици су у целој тој причи, жена коју волиш. Јебига, можда ти на први поглед и не делују јебитачно као та коју си појебао, али ти ипак изазивају куд и камо доста трајније осећање од једне јебачине.
    Контате?

Гај Ричи је добар, одличан, али мора много вансеријских филмова да направи да би постао култ.

13. odgleda sam buried, fin film, iako je smor gledat momka u kovceg satipo, al kraj je realno ojebao

rajan rejnolds bolja verzija ben afleka

14. Знаш, деси се тако да појебеш солидну, добру или одличну пичку која се врхунски јебе и то је то

Kome se desilo to? :)

15. Kormaka je zgodno pročitati, pre gledanja ekranizacija na osnovu njegovih dela. Više puta sam gledao No Country for old men npr. ali tek nakon čitanja mi je to bilo neko potpuno (novo) iskustvo, iako je film jako dosledan knjizi po svim aspektima.

A Rokenrolu sam skoro prespavao, ta formula može da ponese jedan film, pa hajde i Sneč, svaki novi pokušaj oživljavanja te ideje osuđen je da preljeva.

16. eo gledam tinkr tejlr soldzr spaj i bilo koji film u kom benedikt kamerbac pocne da sklepa toma hardija ne moze bit realan nikako

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.