Dakle, filmovi

1. ne znam sta vise boli, to sto fajns nije dobio ni nominaciju ili sto je ovaj retard dobio oskara glumeci retarda, hoking prljavi lobista MURS

2. Jebeni Kornelije uzeo Oskara!

3. Ма не кукајте, добро је да овај најглавнији оскар иде гдје треба.

4. Е дајте неки добар филм гдје је радња у неком великом граду типа Њујорк, Париз, Марсеј, прелијепи широки кадрови требају ми, вријеме сунчано, нешто што дочарава дух тог града како да кажем, акција нека, може и трилер и комедија само да није превише бљутава. Нешто као Леон ми треба, или Такси, тако нешто.

5. ovo mi samo pada na pamet ispunjava neke uslove a neke ne nije sunčan i to al dobar triler
    http://www.imdb.com/title/tt0099939/?ref_=nv_sr_5

6. хвала, следећи!

7. viki kristina barselona

8. Autobuse, ovo proširuje sve pejzaže u glavi:

http://www.imdb.com/title/tt2625030/

Evo trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=0leSGTSZ3n0

I hoću da javiš utiske.

9. treba davat' neku nagradu na 5 dina fazon
    ne samo jedna uloga ovako aukurac

10. Po meni jedino iznenađenje dodele što je Bojhud izduvao od Brdmena. Ne što mislim da je bolji, nego jer su ga svi favorizovali. Drago mi je zbog Injaritua, mada su meni Amores Perros i 21 gram i bolji od Brdmena, al i ovaj je klasa, apsolutno

11. Drago mi je zbog Injaritua, mada su meni Amores Perros i 21 gram i bolji od Brdmena

+1
    meni je go kurac cojek tica, mislim kad skupis sve fragmente dobijes do jaja mozaik, ali ti fragmenti pojedinacno su mi tako bedno uradjeni. retko koji su dobri: SPOJLER SPOJLER SPOJLER scena kada norton pokusava da siluje naomi, i posle joj prilazi iza zavesa. I scena kada se ovaj raznosi a publika tapse, on se budi sa glavom kao tica. E ova dva posebno jebu. Ostali njaaah. ali kao celina, kao sto kazem, deluje ok. I pogotovo mi se kiton nije svideo. ludi norton je razbio ulogu i zasenio ga.

12. Drago mi je zbog Injaritua, mada su meni Amores Perros i 21 gram i bolji od Brdmena

+1
    meni je go kurac cojek tica, mislim kad skupis sve fragmente dobijes do jaja mozaik, ali ti fragmenti pojedinacno su mi tako bedno uradjeni. retko koji su dobri: SPOJLER SPOJLER SPOJLER scena kada norton pokusava da siluje naomi, i posle joj prilazi iza zavesa. I scena kada se ovaj raznosi a publika tapse, on se budi sa glavom kao tica. E ova dva posebno jebu. Ostali njaaah. ali kao celina, kao sto kazem, deluje ok. I pogotovo mi se kiton nije svideo. ludi norton je razbio ulogu i zasenio ga.

13. Pa ovo je bio veliki rizik za Injaritua. Napustio je svoju non-linear tematiku kojom se proslavio i stekao reputaciju, i snimio film koji je bogat simbolikom za razliku od brutalnih ljudskih drama koje je ranije napravio. To je, barem meni, dodatni plus za film. Mogao je samo ostati ambiciozni pokušaj koji bi prošao nezapaženo i to je kritika ispoštovala.

Što se Kitona tiče, nije on toliko razvalio ulogu koliko to vozdizanje nekada uspešnog akcionog junaka daje dobru paralelu sa realnošću. Čak i da je Švarceneger bio u glavnoj ulozi, verujem da bi film bio do jaja.

14. Moram da se složim da mi je Norton ostavio jači utisak od Kitona

15. Такође се слажем за Нортона. Нортон цар.

Хвала на препоруци Целтић, добар је трејлер овако и погледаћу филм дефинивно.
    Али ми се чини да то није баш баш оно што сам тражио, ал добро. Треба ми нешто Бесоновско, ма може и глупост ко Васаби вала.

*целтиц, келтик, како већ иде :)

16. Dobar je birdmen ali meni je grand budapest hotel ostavio mnogo jaci utisak. Kul je u birdmenu i ta simbolika i ostale stvari ali budapest hotel jebe.

17. брдмен просек филм нешто као много је лудо умјетнички курац палац ај му дамо оскара

18. Апофис
    Ljudi, da ne bude da se proseravam, stvarno sam hteo Birdman da mi se svidi, film ne zasluzuje vise od 6 ce, prvih pola sata obecava, posle se pretvara u tiradu klisea i pretencioznog proseravanja koje sebe prezentuje kao inteligentno ostvarenje providno i nametljivo.

ne mogu da verujem da je dobio oskara za najbolji film

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.