Dakle, filmovi

1. hahahahah dobra
    na kauntov post odnosi se

2. ти си бре болестан момак. још ниси мрднуо од ајварааа старог кува бака фазона и коришћења свињских црева као кондома, тај конзерватизам и примитивизам шири негде друго, рецимо одмах крени да правиш расне синове и образуј их у средњевековном стилу, попричаћу ја са баком да ти да савете неке успут, можда ипак носиш неке примесе овог новог, савременог доба. За почетак баци тај ајфон и заглави се у планинску рупу и бићеш прави чобан. или је афон оно што те одликује? како оно беше?

3. ало паоре спусти се на земљу не трипуј класу кад те донео трактор са велебита јебо те он

4. To bajo moj prosveceni, daj i nama jednu svetiljku ovde u pecini je isuvise mracno

5. недам, тражи од уницефа избјеглице

6. Pa i ti si izbjeglica, ali privremeno, kao i svi studenti.

EDIT: Ovo argentinsko zlo sam gledao, sve preporuke!

7. сценариста је психопата

једино је онај део са венчањем срање, очекивао сам неку експлозију болести за крај

8. boggie nights je cisto kidanje

9. Сад одгледах Дипломца, одушевљен сам, један од најбољих филмова које сам гледао у задње вријеме.

http://www.imdb.com/title/tt0061722/

И то преко Нетфликса опаа, док сиротиња скида торенте!

10. Mene pupet spasio sa popcornom a evo sad se i zenim :).

11. skinuo sam inherent vice cuo sam da objasnjava hjako

12. 1. Miloše, Popcorn Time jebe, u sve tri dimenzije.

2. Autobuse, razmišljam koliko malo imaš svjećica na torti, kad si tek sada gledao Diplomca?

3. Evo, da ne spemujem:

http://www.imdb.com/title/tt0070544/

https://www.youtube.com/watch?v=SgCxCZNkQ9E

EDIT: Olaniče, Vice jebe, J. Phoenix vazda sređen ko špajz

13. Kako mozete ove filmove iz sezdesedme fazon? KAKO??? Msm to bi bilo kao da sad pogledam Nosferatu koji je u svoje vreme bio prejebeno strasan film, dodjem ovde i napisem ,,remek delo jebeno, USRO SAM SE! " , a ono kao da sam nacrtao slicice i menjam ih pred ocima. Jeeebo te, hipsteraj.

Inace, sinoc sam gledao Hobita i moram da kazem da nije toliko strasno koliko svi hejtuju, ali ipak jeste sranje, msm nije bas sranje nego je vise ,,meh" . Ima par scena koje su jebena sramota za film koji nosi pecat te fransize, kao na primer ono kad spasavaju Gandalfa. Ona borba sa senkama. Ono je presmesno, toliko los cgi da je to neverovatno.

EDIT: Sad cu da vidim da pustim Ratnike duge, ali obzirom da hocu da odgledam oba u cugu, a to je nekih 4,5 sata, mozda je bolje da se ostavi za vikend, ono, zalegnem popodne pa kad zavrsim...

14. Sinđo, stari filmovi jebu, samo pronađi šta ti valja. Jel se ti to bojiš starosti? Aaaa? Jel drhtiš pred starom školom filmova, šta su ti oni krivi? Jel se kriješ pod krevetom dok grmi? Zoveš li majku kad si nesiguran? Piškiš li dok bježiš od nepoznatih ljudi? Da čujem!

15. celtic, тек сам сад гледао филм јер се тако потрефило јебига, нема то везе с годинама, можда сам га гледао некад давно на тв-у а да нисам знао да је то тај филм, јелте дипломац. не можемо сви све одгледати
    а кад већ испитујеш тако заобилазно да ти у том маниру и одговорим хехе: између 25 и 30 свјећица, па ти замисли тачан број како ти воља

16. sindjela brate sve si lepo rekao, al the graduate je bas dobar film, pogledaj kad stignes

17. Ne ispitujem zaobilazno. Gore pod brojem 3, za zadaću pogledaj francuski crtani iz '73. i ovdjekarce opiši utiske.

18. тачно тако нермине, који црни хипстерај, мени се филм баш свидио баш

19. е ово целтићев цртани из 73-ће, е то је хипстерај.
    ал погледаћу и то кад будем имао времена, тренутно сам презаузет

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.