Dakle, filmovi

1. kakvi debili na temi,ae barem dok nisam tu,nego ko da cekaju da ja nesto postujem...6 strana od mene,mrsh
    ok,celtic,odgledacu

2. А ево дошао оланик, саће он да баци неки кул наварен пост, да окади тему од нас нубара.

3. Dragon Blade- nije bilo nekih reklama za film ne znam zasto ima ga po netu da se gleda online skoro izaso. Odlicna glumacka ekpia, fantastican scenario. Odusevljen sam jebeno.

4. ali ima pravo covek skroz, za dosta filmova vazi ono u to vreme svaka cast remek delo nema bolje, ali u danasnje... tako sam se npr. razocarao u Psycho, mislim dobar film, gluma sjajna i sve ali opet nije to, ja ocekivao uletece mi u top10 po pricama..
    s druge strane npr. life is beautiful mi se svideo veoma, kao i gore pomenuti the graduate, sta znam, treba svakako klasike pogledati ali sve redje to radim, jos sam mlad jbg

5. Sinđo, stari filmovi jebu, samo pronađi šta ti valja. Jel se ti to bojiš starosti? Aaaa? Jel drhtiš pred starom školom filmova, šta su ti oni krivi? Jel se kriješ pod krevetom dok grmi? Zoveš li majku kad si nesiguran? Piškiš li dok bježiš od nepoznatih ljudi? Da čujem!

Ne mogu da pronadjem ikakvu zdravorazumsku konekciju izmedju ne dopadanja starih filmova i ovoga sto si ti napisao lolo.

sindjela brate sve si lepo rekao, al the graduate je bas dobar film, pogledaj kad stignes

Nisam mislio konkretno na taj film, iako sam godinu uzeo za primer. Ono, sta znam, od tih matorih jedino imam volju da pogledam Kazablanku, ali nisam raspolozen za to i ne znam kada cu biti. :D Mozda pogledam i ovaj eventualno ako je bas TOLIKO dobar. :)

ali ima pravo covek skroz, za dosta filmova vazi ono u to vreme svaka cast remek delo nema bolje, ali u danasnje... tako sam se npr. razocarao u Psycho, mislim dobar film, gluma sjajna i sve ali opet nije to, ja ocekivao uletece mi u top10 po pricama..
    s druge strane npr. life is beautiful mi se svideo veoma, kao i gore pomenuti the graduate, sta znam, treba svakako klasike pogledati ali sve redje to radim, jos sam mlad jbg

Pa dobro, Zivot je lep nije toliko mator...Taj se i meni svidja ono bas,bas...Samo sto je tezak jebi ga...

6. Ma mislio sam na onaj its a wonderful life..
    A graduate ima mnogo zanimljivu radnju, nisam valjda jedini koji je sebe zamisljao u toj situaciji? :D

7. Cek, cek, cek, on krese milfaru i posle oce i cerku da joj krese? :D Lolo, ima da gledam ovaj film! :D

8. дајте неки филм са јебачином, онако нека драма ал де фазон лик уђе у радњу и ликуша се понуди да му попуши након што га је понудила кафом. неке филмове са пичкама курвањско јебачког погледа. а да није порнић то ми је сувише голо.

9. a coffe in berlin je dobar preslusacu ovaj album brt rajo

evo brt pantero ako nis gledo odmori mozak - http://www.imdb.com/title/tt0913445/

10. а брате то ми је већ смор. оћу нешто на уметнички фазон што не одмара мозак ал опет зна да направи добру ерекцију, нпр као она пичка у венус ин фур. или нешто као пијансита од мајка хеникиа.

11. nzm brt nista mi se ne javlja sad u glavi na tu foru

neko je davno kacio ovaj sajt pa probaj da nadjes tu po slicnosti: https://www.tastekid.com/movies

12. Gledaj onaj francuski gde siluju Moniku Beluci garant ce ti se digne.

13. Panćero, ovo skini, zeru/mrvu/trun je bolesno, a opet ima scene sesa:

http://www.imdb.com/title/tt0115964/

14. Евентуално гледај ово, јест да је мало лимунада, ал давно сам гледао филм и био ми је онако, симпатичан, оптимистичан. Јебем ли га. Није баш ни тотално плитка прича. Има и секса, има и драме. Па ми пренеси утиске, пошто се размишљам да га гледам поново након шест, седам година (пошто сам га гледао неке 2009. године).

http://www.imdb.com/title/tt0942891/?ref_=wl_li_i

15. То сантјаго, погодио си фазон само сам тај гледао већ три пута.

селтик, ово ок излгеда. скинући га. само сад пратим Кофи ин Берлин.
    Допадам га за сад, добар сценарио јеботе. А и поприлично ме почетак филма подсећа на странца албера камија

16. Samo skini, đe ima bolesti, to je i gledljivo ;-)

17. E, brate, što sam sinoć gledo jedan film, brate - do jaja!
    Južnokorejski je, brate, ali kakve to veze ima.
    Jebote, brate, ovaj film vredi više nego dvadeset holivudskih u godišnjoj proizvodnji.
    Dakle, priča je, brate, boli glava.
    Castaway on the Moon (2009)
    Pokajaćeš se, brate, ako ga ne odgledaš.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.