Dakle, filmovi

1. uglavnom mene nervira sto neki mnogo seru, hipsterisu, ne znam ni kako to da nazovem kombinacija raznih govana plus se prikljuce ko sto rece sindjelic "ovde ima previse iskompleksiranih ljudi koji se maltene plase da se otcepe od mejnstrim misljenja jer ce neki veliki poznavaoci filma ovde toboz da ih napuse i bice ih sramota", pocelo je da zahvata i mladje narastaje, brinem se jbg

2. a za kuma vam nikad necu oprostiti picke

3. ne znam,armine,mozda gresim,al deluje mi ko da misljenje prosecnog coveka smatras najbitnijim za kvalitet nekog filma
    a da je tako,ocevi u pelenama bi bili jako visoko rangirani npr

4. o cemu vas dvojica pricate (EDIT: nermin i sindjelic), pobogu? ko ostavlja +1 na filmove koje nije gledao? odakle vam jebena ideja da to neko radi? ako to nije projekcija, ja ne znam sta je.

5. ponovicu pitanje sa prethodne strane

nekad sam citao neki intervju sa kubrikom gde je izrazio svoje odusevljenje tekstom neke srednjoskolke za ciji je tekst rekaoda je to najbolje razumevanje filma koje je ikada cuo. je l' ume neko to da nadje na netu, ja evo ne uspevam vec pet minuta.

6. "ovde ima previse iskompleksiranih ljudi koji se maltene plase da se otcepe od mejnstrim misljenja jer ce neki veliki poznavaoci filma ovde toboz da ih napuse i bice ih sramota",

a za kuma vam nikad necu oprostiti picke

лоло

(одмах да се оградим, не мислим да је Кум лош или прецењен, али има можда и највећи број "лажних" фанова о којима Синђелић и Армин причају)

7. Truc , koji kurac sad? Malopre si se zalagao da se ne spemuje vise, a sad potpirujes? Sad i da nadjem ovaj intervju ne bih ti dao, a trazio sam! :D

8. Nisam gledao ni jedno ni drugo, ali

Sinđeliću, ne seri!
    Ili gledaj filmove, ili ne kenjaj.
    Pričaš mi tu nešto o filmovima koje nisi ni gledo.
    Da li se drogiraš?

9. Truc , koji kurac sad? Malopre si se zalagao da se ne spemuje vise, a sad potpirujes? Sad i da nadjem ovaj intervju ne bih ti dao, a trazio sam! :D

lol, jesam, ali sam se sad tek setio to da pitam, jebiga. aj nadji, citao sam tekst te devojcice, secam se da ima na netu, ali nikako ne mogu da ga nadjem.

10. Samo sam rekao da treba da se uzme u obzir da ce mozda i Interstellar doziveti tu slavu. Danas ljudi razlicito misle nego pre.

11. po misljenju prosecnog coveka najbolji je sosenk pa kumovi sto lista i pokazuje, a nicije misljenje ne moze uticati na moj utisak o filmu, ne znam brate ja sam samo kopirao s cime se slazem pusti ti mene :S

inace i privatno a i po netu po raznim forumima, stranicama, sajtovima, uglavnom se poklapaju misljenja oko nekih filmova, zna se sta se normalnom coveku svidja sta ne, uz veoma retka odstupanja, samo na vukajliji svakodnevno se javljaju jebeni strucnjaci seru po svemu i svacemu i dizu u nebesa kazahstanske drame

12. Zbog takvih kao što ste vi nam i propada država u kojoj ste dozvolili da vam jedan ljigavac bude premijer, a jedan polunepismeni ljančester predsednik iste.
    Nisam gledao Kopolino najkultnije delo, Kuma, apsolutno ni jedan deo, možda sve ukupno sat i po fazon, ono što pohvatam na tv-u ponekad. Meni je taj film prespor i nedinamičan, što će dalje reći da me smara. I šta ćemo sad?

13. to sto ponavljate post na svakoj strani,jel to onaj fazon---vise pomenuta jebena glupost postaje istina?

14. inace i privatno a i po netu po raznim forumima, stranicama, sajtovima, uglavnom se poklapaju misljenja oko nekih filmova, zna se sta se normalnom coveku svidja sta ne, uz veoma retka odstupanja, samo na vukajliji svakodnevno se javljaju jebeni strucnjaci seru po svemu i svacemu i dizu u nebesa kazahstanske drame

sindjelicu, jesi na ovakve "mejnstrim mislioce" mislio?

15. truc to za +1 nisam ja nigde citirao, citirao sam samo jedan deo koji sam kopirao vise puta i ono the prof-ovo i iza oba stojim 100%

16. zna se sta se normalnom coveku svidja sta ne,

evo i ovo
    brate jel stvarno na ovakav nacin posmatras stvari ili se zajebavas

17. razlisli o delu posta ,,pokusavaju da se uklope u mejnstrim,, i divnom poklapanju sa ,,zna se sta se normalnom coveku svidja a sta ne,,

18. fast end fjurius je govnurda, kum ne moze biti nikako, e sad moze biti 100 nijansi toga, ali sustina je jasna, tako nesto sam mislio

19. Odstupam od dalje rasprave, apsolutno. Sta god da pisete nakon ovoga. Mnogo ovo dobija na intenzitetu, a posle kad ovo preraste u opsti spem i svadju i pocnu ljudi da bivaju banovani zbog najebavanja majki, strina i slicno, neko pametan ce da se nadje da kaze kako sam uzrok ja i posle ce svi da me smaraju.

20. gore se mislilo na mejnstrim vukajlije, npr. sto ce slabo ko da napise da je lebovski ok film i nista vise od toga, rado cu ga pogledati na 2-3 godine, ali nista vredno tolikog odusevljavanja

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.