Dakle, filmovi

1. Све је то легитимно али

zna se sta se normalnom coveku svidja sta ne

...Је ипак у рангу онога што је неко одвалио да је увек било лакше ићи са севера на југ него обрнуто или тако неки курац :Д Нормалан човек са здравом перцепцијом зна да резонује различиту сврху филмова, без неке претеране искључивости.

2. foresteru, koji trip s gifom?

3. neka bude da sam se pogresno izrazio, i ja vas napustam, vas zivot vasa stvar

4. Корпиклаани, што?

5. zar je bitno dal je mejnstrim vukajlije,srbije,balkana,evrope,sveta
    zasto ti gledas filmove,zbog sebe ili zbog druih
    ja se slazem sa tobom i oko lebovskog da je ok film i oko interstelara da je vrh
    al zato sto su meni do jaja,uzivao sam gledajuci ih,pa neka je i neka kazahstanska drama koju je gledalo 20 ljudi,sta ako to kida?
    gledao sam jedan nemacki film sa prostitutkom nekom koji je pokidao i sjebaniji nego vecina drama koje su mejnstrim
    trazim taj film godinama da odgledam opet i toliko je andergraund da niko drugi ne zna za njega
    a prekidao je
    prospustas mnogo dobrih filmova zbog glupih predrasuda i stavova...
    ne treba gledati filmove zbog publike,nego zbog filma i zbog sebe,a ne zbog drugih
    podele kao sto su mejnstrim,hipster,star,nov nisu jake dovoljno da unapred znas kakav je neki film

6. deluje mi poznato, mislio sam da je iz nekog filma, neki pajtonovski fazon, kad ono iz spota

7. da se ispravim:nisu dovljno jake da uopste uticu na kvalitet filma

8. statistička greško čiji si dupli?
    3 strane niste predložili film jebale vas glupe rasprave

9. nije taj brate,ovaj film je iz 1985-90

10. Vec sam pitao za ovaj i ne dobih odgovor.

http://www.imdb.com/title/tt2261331/?ref_=nv_sr_1

Je l' gledao ko? Kontam Jude Law, ne moz' da bude mnogo los, a i prica je interesantna...

11. Па ја сам то што ти Армине говориш чуо 150 пута већ, има доста таквих мишљења и овде на Вукајлији, али ми пуца курац баш. Док ти оћеш думреш што 100% људи не сматра Кума најбољим филмом на свету, већ само (лупам) 60% (а међу њима сигурно има и оних који мисле као Манијак (поштовање за њега), само неће да признају да им се не би накачио неки ти да их прогласиш хипстерима или глупацима).

12. Armine, deba, ti si na Vuka sa Volf Strita drko kurčić kao da je ne znam kakvo remek delo a tu sad našao da teoretišeš, nemoj da te baka i ja petama našamaramo.

13. http://www.imdb.com/title/tt0078841/

tek sam nedavno odgledo ovaj klasik ko nije obavezno mozda malo sporiji pocetak za danasnje vreme al vrh stvar

14. vuk sa vol strita===drajv na kub
    sad bi logikom sindjelica i armina rekao da su shabancine svi kojima se to svidja
    al necu,mnogo realnije ja gledam na stvari
    jer znam da se razliciti tipovi ljudi loze na razlicite filmove i ne moraju da se uklapaju nikako

to bi i stecanu rekao i on je u fazonu ko ova dvojica da tako gleda na stvari,iako je inteligentan inace,al sto se ovoga tice isto tako stereotipise

15. vas zivot vasa stvar

Arminvanbuuren.

16. To rome with love pocinje na rts kec

17. A sutra je cini mi se nastavag bergmanovog ciklusa

18. Zna li ko ovaj film.... otac razvedn, alkoholicar... odlazi na put sa svojom bivsom zenom i djetetom na put za Bozic... u jednom trnutku vidi sebe u retrovizoru.... na kraju se ispostavi da je ubio svoju porodicu...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.