Dakle, filmovi

1. Hahahahaha pa vi ozbiljno odgovarate za djanga i drajv omg kuda ovo ide

2. mena kvalitetnih filmova koji na neki način pružaju i sliku načina života u državi u kojoj se odigravaju ,mentalitet i ta sranja
    http://www.imdb.com/title/tt1821593/?ref_=fn_al_tt_1 BELGIA..mozda mozes nesto iz ovog filma da zakljucis
    EDit:
    mada, najbolje bi ti bilo da otputujes u neku zemlju i sam vidis kako je tamo..kroz film slabo sta mozes da vidis..

3. pa bolje da mu kazem da zna nego da se negde izblamira sa takvom izjavom..

Zašto misliš da se blamiram ako imam drugačiji ukus od tebe ili ako nam se možda mišljenja ne poklapaju?! Znaš li recimo koliko ljudi ne gotivi Kuma?

hahah tebi drajv prosecan..to je jedan od najboljih filmova u poslednjih 20 god..
    ali neki ljudi ga ocigledno ne kapiraju

Ako gledaš 20 godina unazad, sigurno ima mnogo boljih filmova: Kazino, Se7en, Usual Suspects, La Haine, Ronin, Departed... Čak mi je i trilogija Pusher bolja od Drive-a, režirao ju je isti taj lik koji je režirao Drive.

4. Filmovi dakle filmovi 007

5. Hahahahaha pa vi ozbiljno odgovarate za djanga i drajv omg kuda ovo ide

haha krenuce da odgovaraju i na gde zivis

6. La haine zvuci kao neko urbano pedersko djubre de nema al pacina ni statama bas nikad po naslovu ne bih pogledao

7. E da vas pitam: koliko su stanovi u lazarevcu?

8. Zašto misliš da se blamiram ako imam drugačiji ukus od tebe ili ako nam se možda mišljenja ne poklapaju?! Znaš li recimo koliko ljudi ne gotivi Kuma?

ne radi se samo o mom misljenju to misljenje imaju mnogi filmski kriticari kod nas i u svetu..drajv je slojevit film koji ispod vidne povrsine sadrzi skrivene poruke.citao sam na netu mnogo recenzija o tom filmu i svaka kaze da to nije bas obican film

9. drajv je dobar film ali ima i boljih na istu foru
    svi ste u krivu

10. pseto88
    E da vas pitam: koliko su stanovi u lazarevcu?

nema 3 dana kako sam kupio stančić baš u Lazarevcu kod pijace 47 kvm 27k jura. Oču dizdajem.
    Što pitaš?

11. la haine jebe jako

12. http://www.imdb.com/title/tt0972883/
    RED (al ne onaj sa superherojima, ovo je neki drugi red)
    Dobar film, podsećao me je na gran torino, ono penzos odabija da mre.

13. @deku samo informativno

@ol nemam pojma brt nisam gledao samo kazem kako naslov zvuci

14. citao sam na netu mnogo recenzija o tom filmu i svaka kaze da to nije bas obican film

Nisam se baš baktao sa tim filmom u smislu recenzija, a i gledao sam ga pre jače od 2 godine, tako da sam neke stvari i zaboravio. Sigurno si čitao i kritiku one Dubravke u Politici, zaboravio sam kako se preziva. Šta ti je baš zapalo za oko u tim recenzijama?

15. Буллет2, м'см да те лабокв јебе.

16. Буллет2, м'см да те лабокв јебе.

Po čemu si to zaključio?

17. Nisam se baš baktao sa tim filmom u smislu recenzija, a i gledao sam ga pre jače od 2 godine, tako da sam neke stvari i zaboravio. Sigurno si čitao i kritiku one Dubravke u Politici, zaboravio sam kako se preziva. Šta ti je baš zapalo za oko u tim recenzijama?

da od dude sam citao kritiku..a znas i sam da je duda susta inteligencija od zene..pa zapalo mi je za oko u recenzijama to sto svi kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga

18. Због:

drajv je slojevit film koji ispod vidne povrsine sadrzi skrivene poruke.citao sam na netu mnogo recenzija o tom filmu i svaka kaze da to nije bas obican film

Спрдање.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.