kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga
da od dude sam citao kritiku..a znas i sam da je duda susta inteligencija od zene..pa zapalo mi je za oko u recenzijama to sto svi kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga
Lik mi je kenjao što je to po mom ukusu prosečan film, a sam ne može da navede neki jak argument koji mu ide u prilog. Pomislio sam u prvi mah da je stvarno čitao te recenzije...
Lik mi je kenjao što je to po mom ukusu prosečan film, a sam ne može da navede neki jak argument koji mu ide u prilog. Pomislio sam u prvi mah da je stvarno čitao te recenzije...
EJ PA To je drajv..:D niko nije ozbiljan kad pita za drajv..
kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga
njahahahahahahah
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ne bih te više zadržavao!
Axaxaxax i naburim petom
Lolo. ti ta ni jum ske fel ne
kekekeke izvini sto sam ja tebe zadrzao...jbg video sam da si ozbiljan u vezi drajva..
@ Samhain
Zadrzavam samo ejakulaciju
IZUO SA RUKAVICAMA XAXAXAX
Jebote sta mi je sa skecevima nocas
Jebem ja u fići i posle izlazimo mi svi mokri
moskri
Kao pravi bacje izlazim iz dacije
EJ PA To je drajv..:D niko nije ozbiljan kad pita za drajv..
njahahahahahahah
Jebo je kevu sa menjacem i rukavicama ali ono bas bas
Inače Drajv je sranje
Objasni bohore
Šta tu da objašwmtjva pdima se?
Ako ti je stvarno takav ukus, sad bar znam čije preporuke da ignorišem...
sad mene lozite...e jebe mi se mnogo..