Prijava

kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

da od dude sam citao kritiku..a znas i sam da je duda susta inteligencija od zene..pa zapalo mi je za oko u recenzijama to sto svi kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga

Ne bih te više zadržavao!

Axaxaxax i naburim petom

Lolo. ti ta ni jum ske fel ne

Ne bih te više zadržavao!

kekekeke izvini sto sam ja tebe zadrzao...jbg video sam da si ozbiljan u vezi drajva..

@ Samhain

Lik mi je kenjao što je to po mom ukusu prosečan film, a sam ne može da navede neki jak argument koji mu ide u prilog. Pomislio sam u prvi mah da je stvarno čitao te recenzije...

Zadrzavam samo ejakulaciju

IZUO SA RUKAVICAMA XAXAXAX

Jebote sta mi je sa skecevima nocas

Jebem ja u fići i posle izlazimo mi svi mokri

Kao pravi bacje izlazim iz dacije

Lik mi je kenjao što je to po mom ukusu prosečan film, a sam ne može da navede neki jak argument koji mu ide u prilog. Pomislio sam u prvi mah da je stvarno čitao te recenzije...

EJ PA To je drajv..:D niko nije ozbiljan kad pita za drajv..

kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga
njahahahahahahah

Jebo je kevu sa menjacem i rukavicama ali ono bas bas

Inače Drajv je sranje

Objasni bohore

Šta tu da objašwmtjva pdima se?

EJ PA To je drajv..:D niko nije ozbiljan kad pita za drajv..

Ako ti je stvarno takav ukus, sad bar znam čije preporuke da ignorišem...

sad mene lozite...e jebe mi se mnogo..