Dakle, filmovi

1. kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2. da od dude sam citao kritiku..a znas i sam da je duda susta inteligencija od zene..pa zapalo mi je za oko u recenzijama to sto svi kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga

Ne bih te više zadržavao!

3. Axaxaxax i naburim petom

4. Lolo. ti ta ni jum ske fel ne

5. Ne bih te više zadržavao!

kekekeke izvini sto sam ja tebe zadrzao...jbg video sam da si ozbiljan u vezi drajva..

6. @ Samhain

Lik mi je kenjao što je to po mom ukusu prosečan film, a sam ne može da navede neki jak argument koji mu ide u prilog. Pomislio sam u prvi mah da je stvarno čitao te recenzije...

7. Zadrzavam samo ejakulaciju

8. IZUO SA RUKAVICAMA XAXAXAX

9. Jebote sta mi je sa skecevima nocas

10. Jebem ja u fići i posle izlazimo mi svi mokri

11. Kao pravi bacje izlazim iz dacije

12. Lik mi je kenjao što je to po mom ukusu prosečan film, a sam ne može da navede neki jak argument koji mu ide u prilog. Pomislio sam u prvi mah da je stvarno čitao te recenzije...

EJ PA To je drajv..:D niko nije ozbiljan kad pita za drajv..

13. kazu da ima mnogo simbolike i tajnih poruka u smislu dubljeg znacenja.onaj menjac na kolima ustvari predstavlja polni organ, zato on nosi rukavice jer nije higijenski itd ima dosta toga
    njahahahahahahah

14. Jebo je kevu sa menjacem i rukavicama ali ono bas bas

15. Inače Drajv je sranje

16. Objasni bohore

17. Šta tu da objašwmtjva pdima se?

18. EJ PA To je drajv..:D niko nije ozbiljan kad pita za drajv..

Ako ti je stvarno takav ukus, sad bar znam čije preporuke da ignorišem...

19. sad mene lozite...e jebe mi se mnogo..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.