Dakle, filmovi

1. Bomb može li malo opširnije to a ne samo solidno?!?!?

2. Ja u principu nisam dobar s recima, ali ne verujem da cu koga zajebati ako preporucim film. Imao sam nekoliko godina van kuce, sam u tri picke materine i pogledao sam film ili dva svakog dana, sto znaci nekoliko hiljada filmova. Skoro sve za sta se moze reci da vredi.

Svideo mi se jer nema onih americkih klisea, zaista solidan triler. Kluni glumi nekog advokata specijalca, sta koji kurac i radi za veliku advokatsku kancelariju. Ali ne ide on po sudjenjima i to, nego pegla u pozadini da do sudjenja ne dodje.

3. Isti kurac da li si pogledao 1000 ili 50000, i dalje možeš da imaš drugačiji ukus.
    Realno, masa kvalitetnih filmova se, primera radi, meni ne sviđa.

4. Ja vidim film koji mi se svidi, a onda pogledam sve od tog rezisera ili producenta. Tako mi je najlakse i najbolje. Kad ne znas sta ces, uzmes npr Injaritua i udri redom. I onda nadjes Biutiful, Amores Perros i slicno za sta nema sanse da bi doslo na red nikad.

5. santjago korovjov, pogledali ste deset filmova u zadnja dva dana

Imao sam nekoliko godina van kuce, sam u tri picke materine

mene ovo interesuje

6. Što se Injaritua tiče, Amores Perros sam prvi gledao. A nisam sve što je snimio odgledao. Ne vidim što nikad ne bi došlo na red.
    Jesam Rađ. Otprilike. :D

7. A dobro, ti imas istancan ukus i veliki si poznavalac. Ja to pricam ovako sa laicke strane.

8. Čemu to proseravanje? Kažem, postoje veliki filmovi koje ja ne volim, ne leže mi i to iako vidim da su dobri.

Poenta je da kvalitet i lični ukus nisu nužno ekvivalentne kategorije. Tako da kada predložiš nešto, neka je dobro, mene možda ne odradi, jbg.

9. Da li filmu za koji znaš da je kvalitetan, ali ti se ne sviđa, daješ manju ocenu zbog toga?

10. Count Zеro

Da li filmu za koji znaš da je kvalitetan, ali ti se ne sviđa, daješ manju ocenu zbog toga?

pa ocene sluze meni kao referenca, dakle, govore o mom utisku (mada su realno jako jako retki filmovi koji su zaista odlicni i mogu se smatrati klasicima, a da mi se ne svide, zapravo kada sam rekao ono, mislio sam na filmove koji mi se svidjaju, ali me ne oduseve). Smanjim mu ocenu. Ako se nekada u buducnosti budem vratio na film, volim da znam kakav mi je utisak ranije ostavio. Ocena i neko obrazlozenje utiska meni licno sluze da ne zaboravim sta sam gledao (makar kada govorimo o kvalitetnijim filmovima), random klise akcijama i slicnim sranjima samo dam ocenu, ili cekiram da sam gledao, bez davanja ocene.

Ali zato i dam svoje viđenje filma, i iznesem svoje zamerke ili jednosravno kazem da mi ne lezi. Kada se radi o filmovima koji su dobri nekom drugom (a ne radi se o klasicima i filmovima sa potvrdjenim kvalitetom) bez obrazlozenja mi to nista ne znaci jer ne poznajem njihov ukus.

11. Glup primer, po pravilu znam da ocekujem od filmova koje mi Prov preporuci jer poznajem njegov ukus i znam sta voli i znam na sta obraca paznju itd. Ali da ti dodjes i predlozis film, blage nemam sta da ocekujem.

12. Ja sam u životu pogledao preko 50 filmova

13. ja svaki dan pogledam po 50 filmova

14. Jao sad se setih. Da se najebem ujne onom ko mi ovde preporuči jedan film.

Radnja se dešava u nekom selu, neki rat je valjda, mozda i nije. Mislim da je film cak i crno beo. I da l je bese neko ubijen u selu, ima neka kuća koja je stalno zatvorena. A neki lik muva neku na bicikli. A ona maloletna pa pita njenog caleta da mu je da.

I onda se film samo zavrsi. Ja gluplju stvar nisam gledao u zivotu.

15. Mislim da je film cak i crno beo.

Reme jbg
    On ceni tu umetnosti.

16. Synecdoche, New York je najsjebaniji film koji sam ikad gledao.
    Ali je odličan

17. ODOH U ROMING
    ZBOGOM ŽOHARI xdd

18. Krle96
    ODOH U ROMING
    ZBOGOM ŽOHARI xdd

:slika fotošopa Krleta pod vodom:

19. slika krleta na graničnom prelazu pavlovića most sa pet vreća kupusa iz bijeljine

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.