Dakle, filmovi

1. Pade mi na pamet ova scena.
    https://youtu.be/uBiewQrpBBA
    Kakva je veličina Brando bio jebote. I kakva je filmčina On the Waterfront. Jeza.

2. Pa dobro, do sada snimljenih, cak IMDB ima tu listu
    http://www.imdb.com/list/ls002375892/

3. Suicide Squad-ocekivao sam neku drkacinu prepunu klisea, to sam i dobio i ok jbg, vredi zbog margo sve, kakva ribetina prejebena BO LE ST, leto isto po meni pokidao dzokera, zabavno jeste jbg proletela 2 sata, samo na kurac idu kurvice koje su svrsavale na sve sto kaze i uradi harli kvin i standardni retardi koji se smeju na prebedne forice

War Dogs http://www.imdb.com/title/tt2005151/?ref_=nv_sr_1 - ocekivao sam Dzona Hil iz vuka sa vol strita za sirotinju i to je i bio uglavnom, neku sprdacinu isto drkanje obicno, ali ispala je malo ozbiljnija prica, istinita satro, dobar deo radnje je i u albaniji jebenoj, zanimljiva prica, malo drkanja, u sustini vuk sa vol strita i big short prica za sirotinju, preporuka papetu da vidi jos jedan slucaj gde klinci 20 i nesto godina nalaze rupu u sistemu i useravaju se od para, docice i nase vreme prijatelju
    i ovde su majmuni glupi useravali sve, sta je njima smesno jebeno, ko da je 20 onih iz dje se kupas reklame bilo u sali

sve u svemu meh, ok zabavni filmovi, al kad su ovo 2 najbolja filma koja se daju trenutno kakva je ovo kurtonska godina, cekamo da izbacuju pred oskare kvalitet jedino, druge nema jbg

4. Armine, si gledao On the Waterfront?

5. ma šta je on gledao
    on je kurac od ovce

6. Polako brt, zagrevanje tek krece, leti su ocigledno oduvek najveca govna, a na jesen stize Kurosava sa The Magnificent Seven, ocekujem neki oskar za The Girl on The Train i Emili Blunt, Rogue One: A Star Wars Story i jos neki naslovi koji ocekujem da ce jebati.

7. Takodje Kolin Farel sa Fantastic Beasts and Where to Find Them...

8. Da ne mislite da sam nub, po Kurosavinom scenariju....

9. nisam gledao reme, ali u planu je da se ne bih izblamirao dok nabrajam branda u top3 najbolja glumca ikada, a gledao ga u kumu i the score govnetu i tek do nedavno u apokalipsi :DD

star wars govnurda je uvek jbg, girl on the train po trejleru(mada ih ne gledam skoro nikada) mi je izgledao kao klasican jebeni triler koji se pusta na tv-u, ne uliva nadu :/

10. http://www.imdb.com/title/tt2586118/ poceo da gledam ovaj, izgleda da ima dobru radnju,dijaloge i glumu ali mi je dokurcilo to sivilo u evropskim filmovima

11. pa iz aviona se vidi, a i iz voza da je ona ubila, ali ima halucinacije, ne zna šta će sa psihom bla bla

12. nisam gledao reme, ali u planu je da se ne bih izblamirao dok nabrajam branda u top3 najbolja glumca ikada, a gledao ga u kumu i the score govnetu i tek do nedavno u apokalipsi :DD

Gledaj, ti si ložana koja tripuje zajebanog lika, a fura džemper na šulju. Možda i meni najdraža njegova uloga. Tačnije, jest glupo reći, pored Kuma i Apokalipse, ali možda i najbolje odglumljena njegova uloga, u svakom slučaju, savršena. I prebrutalan film. Svaka scena je malo remek delo.

13. sve neke superherojstine, najcrnje je i sto se odrasli ljudi loze na to..daleko bilo..pisao sam ovde o tome kako je jedan lik koga poznajem zaprosio ribu u kostimu supermena

14. hahahha al me nacrnise svi, da sumiramo ja sam bosanac dejtonac koji tripuje zajebanog lika, a fura džemper na šulju, vodi stranicu negujmo srbski jezik i lozi se na vucica :D

15. u apokalipsi ga nije mnogo bilo. On the Waterfront odlican film, tu vise dolazi do izrazaja njegovo umece

16. Fora je što su Brandu potrebne dve sekunde da izdominira. Scena koju okačih gore iz On the Waterfront je jebeno remek delo. Sjebe te do srži.

17. u apokalisi perfektna svaka scena sa njim

18. Bourna jos nisam gledao, deluje solidan

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.