Dakle, filmovi

1. definicije su nesto najbednije na sajtu, jedan od glavnih razloga sto kad cujes rec vukajlija pomislis na cemer

2. Dr. Strangelove sranje je, tačnije, neka sedmica za smelost jer je snimljen '64., usred hladnog rata. Humor onako, više je ha-ha, par momenata dobrih koji izmame smešak na jednom kraju usana, gluma ok, piter selers odličan, retka svetla tačka. Uglavnom, solidno sam razočaran.

3. Man from earth kod mene ima desetku zbog ideje, a negde sam pročitao da je scenario pisao deda, pa otac, i ovaj ga završio. Moglo je dalje da se razradi, ali je jebeno sabiti sve u nepunih 90 minuta. Nepoznati glumci, low budget film, a opet odličan.

4. Intouchables isto odličan, na prvo gledanje mi je bio 10, sad možda nije baš za 10, ali 9 lagano. Mada možda sam bio boljeg raspoloženja kad sam ga gledao prvi put, pa mi je više legao, dotakao me je baš tad.

Ali muzika izuva svaki put, tu nema priče.

5. Brt, alanfordovski film je totalno. Do jaja je, al' dobro. Piter Selers glumi pola likova u filmu, lolo.

Sjaj u travi
    Elem, evo danas odgledah, tuyan film. A lep onako baš. Matorci su ga smatrali klasikom, ili makar kultom. Odličan Elia Kazan, fantastično izabrano vreme u koje je smeštena radnja. Gluma može za nijansu bolja, ali je Natalia Vud preljepa i lepo je legla ovom filmu. U bilo kom trenutku je mogao da skrene u klasičnu romansu, ali je izgurao do kraja ideju koju je imao od starta i samim tim postao odlična ljubavna/životna priča, priča o psihi.
    I da, jako dobar uvod u filmove o Velikoj depresiji (tipa "I konje ubijaju, zar ne?"). Sve u svemu, preporuka.

8.4/10.

6. caro,mene je za degene sa vukajlije uvek boleo kurac i napusavao sam ih i tad i sad ne znam o cemu pricas uopste...
    i ta old skul vukajlija o kojoj pricas i koju glorifikujes sve prejadnici
    i danas su,tho
    mnogo te pece cmar jer te jebu svi od 2014.

7. pa ti si takva bicarkica da se uvredis jer ti nisam odgovorio na pozdrav i onda krenes da me napusavas
    i sto me uopste pozdravljas ako mislis tako o meni,a tako mislis jer si ljubomoran sto mene gotive bez ikakvog truda dok si ti glasan uvek jako bio a i sad si samo sto sad to vise ne gotive pa te pece bulja
    nisi jedina takva glavica koja samo trazi bilo sta da me DISKRETITUJE al naravno moze samo da fejluje,da sam ja nesto opterecen SLAVOM ovde a secam se koliko ste se svi jebali za pluseve dok je mene apsolutno boleo kurac za sva ta sranja,niko ovde nije ni znao za mene dok nisam napisao malog kera i poceli malo vise da citaju sta pisem i nasli nekog nenapadnog koji je mnogo bolji od vas glasnih degenkoa koji ste se nalazili na svakoj stranici svake teme na forumu
    o tebi mislim da si bicarkica zeljna paznje jake i sad kad je ne dobijas pece te bulja i prozivas mene koji je dobijam bez ikakvog truda...i zato sto ti nisam odgovorio na pozdrav...
    mada u stvari vise i ne dobijam toliko paznje na forumu i sve manje cu je dobijati ovde al stvarno me boli kurac jako isto kad sam je dobijao
    tako da sve to sto si rekao za mene u stvari opisivanje tebe samog ;)

8. caro ti si jedna mala pickica

(vidis nema bana)

9. naravno da sam dobar covek jer da mene nije bilo ti bi zavrsio u daun labaratoriji koju smo napravili ja i clannad

10. caro sto brises postove hahahah bolesnik jebeni.sad ima neki napad verovatno

11. a krivo mi je sto je ovako ispalo jbg,al kad si debil jbt sta me napadas koji kurac,ja vise ne planiram da te diram ako ti mene prvi ne diras i ako hoces obrisacu i ja postove svoje

12. B R U K A
    R
    U
    K
    A

13. pa valjda video da lupeta jebene gluposti i obrisao,nadam se da je to u pitanju i ja to radim nekad
    a mozda misli da nas je zajebao nesto,ne znam,valjda da ispadne da se ja i ti svadjamo

14. a za intachebles sam vise mislio na remeta i bombasa pogotovo bombas koji kad god vidi crnce negde usplahira se

15. ok to on je izbrisao 20 postova.i meni dao minuse hahah.caro sta bi sa tvojim brilijantnim postovima?

16. Zadnje dve strane ove teme su kao neki osrednji psiho triler.

17. remeta i bombasa pogotovo bombas koji kad god vidi crnce negde usplahira se

Brate, jesi stvarno mislio da je komentar vezan za rasisticku pozadinu filma ozbiljan. I da bih, cak i da ima toga u filmu to koristio kao argument protiv filma jbt. Kao sto sam rekao, film je prepatetičan i precenjen jer ima tu srceparajucu tematiku kojom lize bulju svima, od americkih domacica do random klinaca kojima je crnac gotivac.
    Sve u svemu, filmu u zivotu ne bih dao vise od sedmice koju sam mu dao. A ceo film i njegova poenta su pateticni. Otprilike filmski ekvivalent youtube komentarima tipa "nije vazno odakle si, vazno je kakav si covek" na yu pop-rok pesmama.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.