Dakle, filmovi

1. kad bi takav film bio prosek bilo bi odlicno.meni je on bolji od revenanta,sadrzajniji je 10 puta

2. santjago korovjov, ti bi više voleo da je crnac u realnom životu šikanirao paraplegičara, ispala bi egzotičnija filmska adaptacija

sram te bilo

3. Sve u svemu, filmu u zivotu ne bih dao vise od sedmice koju sam mu dao

Kako li su podneli to

4. na kraju tog filma čamuga bogalj pokažu te likove u stvarnosti, obojica su 1000 puta manje kul nego na filmu, bogalj je neka klasična bogata gušterčina a ovaj lik je neki mali arapski cigan

5. ja da sam bogalj, zadnje što bi mi trebalo u životu je neka masna geto crnčuga da se mota okolo i jede govna. Nego ovaj gušterski retard aristokratski pao na dupe kad je probao džoint prvi put u životu pa mu bio šou

6. Mene je najviše pogodilo što mu je auto ubica pokriven ciradom u dvorištu i ne može da ga vozi.

7. Ma kurac bi pao na dupe od džojinta koji proba prvi put u životu, zna se da prvi put ni ne pipne, sve je ovo zamazano govno i laž, 4/10 maks.

8. Radmilo ne možeš površno ocenjivati. I moraš imati bar 5 decimala jbg

9. A i tu su klišei silni kad ga brije pa ispadne hitler, pa kauboj, pa lemi motorhed, jeste da, govna francuska, 3/10.

10. I kao ona sa kojom se dopisuje ga prihvati jer se zaljubila, kakva patetika užasna, uz onu muziku i osmehe ispadne kao lepa scena, a u stvari je kurva samo htela maserati.

11. najjače je kad startuje onako geto crnački onu crvenokosu, za to bi trebao da visi sa drveta da je normalno društvo

12. Ako nastavimo ovako srozaćemo ga da je gori od Kazablanke ili Svemirske odiseje

13. Jebem im ja mater iako nisam gledao, i crncu i paraplegicaru

14. HAHAHAHAHAHA CRNAC PUŠTA REP NA ŽURCI NA KOJOJ IDE KLASIKA, PA NEMA TO LUDO!
    Čak mi ni muzika ne paše uz film, ovi luduju po ulici u bruka kolima, a cepa smirujuća, setna klasična muzika i pokazuje se setno lice invalida, i umesto da pokažu kako i četvorotočkaš dobija adrenalinsku injekciju i bude kul, sprda se i jede govna, napraviše patetičnu scenu. Govno.

15. Da e kao rasna picokara crvenokosa se isprimala na geto crnca, u realnom zivotu bi bilo verovatno e sta je jel pauza na poljima pamuka

16. reme brt, nekad baš preteruješ

EDIT:

Čak mi ni muzika ne paše uz film

I da, ovo je trol nadam se

17. ko je uopšte prvi rekao na temi da intouchables nije dobar film, da pustim poruku kosmopoliti da ga banuje odma na mesec dana?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.