Jebote, po randomu mi dunulo i odgledah ponovo On the Waterfront (drugi put u možda mesec dana). Koliku snagu ima jebeni film, koliko je prokleto dobro režiran, koliko je dobro odglumljen. Iskreno, ne mogu da se setim filma u kom je gluma bolja.
Neki od najboljih dijaloga svih vremena, takođe, neke od najboljih rečenica izgovorenih na filmu. Svaki segment ovog filma je jebeno savršen. Jednostavno, sve. Priča je posle ovog filma korišćena do besvesti, pa još malo, ali svaki film koji je ikada, ali ikada snimljen sa sličnom idejom, poentom, može samo da se sagne i popuši kurac svima koji su radili na "Na dokovima Njujorka". Jednostavno, film je toliko jak i na tom ličnom planu, i na ljubavnom planu, i na mafijaškom planu, na životnom, svakom da je to to.
Definitivno je u mojih top pet, ako ne i najdraži film koji sam gledao.
Treba napomenuti da je u jednom filmu kao što je Razjareni bik dat omaž ovom filmu.
I da, sada sam izvalio da Na dokovima Njujorka uopšte nije predlagan na Vukajlija top 100, kakav jebeni propust.
gledao sam conjuring 2, ima ludilo scena na pocetku filma, lik ulazi u sobu i ubija cala i kevu na spavanju sa sacmaricom, onda ulazi u drugu sobu ubija dvoje dece na spavanju pa u trecoj sobi jos jednu osobu..nikog da probudi pucanje iz sacmarice po kuci.ceo film je malouman totalno, jeste da nisam ocekivao dobar film ali bas ga preterase
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://www.imdb.com/poll/p0HuVFrAcR4/?linkId=27947640
http://www.imdb.com/title/tt0047296/
Jebote, po randomu mi dunulo i odgledah ponovo On the Waterfront (drugi put u možda mesec dana). Koliku snagu ima jebeni film, koliko je prokleto dobro režiran, koliko je dobro odglumljen. Iskreno, ne mogu da se setim filma u kom je gluma bolja.
Neki od najboljih dijaloga svih vremena, takođe, neke od najboljih rečenica izgovorenih na filmu. Svaki segment ovog filma je jebeno savršen. Jednostavno, sve. Priča je posle ovog filma korišćena do besvesti, pa još malo, ali svaki film koji je ikada, ali ikada snimljen sa sličnom idejom, poentom, može samo da se sagne i popuši kurac svima koji su radili na "Na dokovima Njujorka". Jednostavno, film je toliko jak i na tom ličnom planu, i na ljubavnom planu, i na mafijaškom planu, na životnom, svakom da je to to.
Definitivno je u mojih top pet, ako ne i najdraži film koji sam gledao.
Treba napomenuti da je u jednom filmu kao što je Razjareni bik dat omaž ovom filmu.
I da, sada sam izvalio da Na dokovima Njujorka uopšte nije predlagan na Vukajlija top 100, kakav jebeni propust.
ima li iko dobar torent za ustanicku ulicu
Ima:
http://torrentking.eu/movie-2012/ustanicka-ulica-torrents/
Reme jesi svestan da cu za neki dan gledati ovaj film i da si najebo ako nije ovako dobar ko sto si ga nahvalio
hehe reme vadi filmove sa imdb preko 8, on je to pronasao i preporucuje
reme: otkrio sam jedan film, zove se Let iznad kukavicjeg gnezda, svaka preporuka
Čim nema riječi patetika u postu, Remeova ocjena je 8+
Gledaj slobodno Ps. Bombaš, cokiš me u mudo.
E reme kakav je Dezurni krivci film, vredi li cemu?
Zanimljiv. Ništa posebno, ali dobar za ubiti vreme.
E jel neko gledo Conjuring 2 jel strasan, meni se od prvog dela govno sledilo na neke scene
Leptiricu gledaj bombas
Leptirica kul film.
Gledaj Ćokija kako priča o Zvezdinom budžetu.
Reme brt nisi strucnjak za filmove ispod 8 imdb, tako da cu sacekati nekog strucnijeg kao labokv.
Ps gledo kad sam bio mali, strasno je bilo
Gledaj i Sveto mesto. Ne zajebavam te, naš film
КВАРИША Попа убија курати Никита АШИРАВК
gledao sam conjuring 2, ima ludilo scena na pocetku filma, lik ulazi u sobu i ubija cala i kevu na spavanju sa sacmaricom, onda ulazi u drugu sobu ubija dvoje dece na spavanju pa u trecoj sobi jos jednu osobu..nikog da probudi pucanje iz sacmarice po kuci.ceo film je malouman totalno, jeste da nisam ocekivao dobar film ali bas ga preterase
Ćaleta*
ne spojlerisi jebem ti mater u picku