Dakle, filmovi

1. po toj logici je gravity GOATčina bio u to vreme

2. Da debil. Vizuelno samo. A gde je muzika, kadrovi, rasveta, api...

3. kadrovi, rasveta

Brt, jesi iz Mladenovca ali ovo je deo vizuelnog.
    Muzika je loše montirana, što se mene tiče. Prenapadna je i guši dijaloge i ne odgovara priči, makar meni lično. Ali dobro, to je samo moje mišljenje.

4. Dajte mi nešto u stilu Raid ili Raid 2: Berndal

Onako da su baš moćne tučaroške scene. Bonus poeni ako je azijski film jer oni baš jebu sa tim akcionima

5. Interstelar je ok film ali je izvikan nevidjeno i to je to.

6. U solidna prozivka za Mld
    Ukusi su različiti reče Reme i popi pivo koje sam pravi.

7. Ukusi su različiti reče Reme i popi pivo koje sam pravi.

Ću ti ostavim flašu od naredne ture, da vidiš šta je pivo. :D

8. Reme toči pivo u bocu od likera

9. koliko si do sada zaradio od proizvodnje piva?

10. Ne prodajem ga. Pravim za sebe Pezose, hobi. Mada, vrlo verovatno ću krenuti u malu proizvodnju za koji mesec, konkretno za jedan lokal, ali videćemo.

11. Dobra etiketa Reme

12. ma sta vi znate obesenjaci!

13. Peaks89

Dobra etiketa Reme

Fala brt :)

14. i da li uopste moze da se napravi neki profit od toga? jer ciljna grupa je bas bas usko definisana....nece sigurno neki bokser sesti u kafic i naruciti handmade pivo

15. Petar Pan Pezo$

i da li uopste moze da se napravi neki profit od toga? jer ciljna grupa je bas bas usko definisana....nece sigurno neki bokser sesti u kafic i naruciti handmade pivo

Sve je veće tržište, problem je što tvoje pivo mora da prođe kontrole i sva ta sranja, kao i da prostor u kom ga praviš bude po zakonu da bi mogao da ga legalno plasiraš. Ja ako budem kuvao, radiću u maloj pivari sve to, bukvalno, platis njima korišćenje pivare i njihovog tehnologa i kuvaš tamo. Drugačije, ne možeš da ga prodaš.

E mnogo brzo raste scena. Relativno veliki craft, turu od 2000l, rasproda za dva dana. Što izvoz, što kod nas.

Pa ti računaj neka mu je dobit na pola litra 25 kinti, a više je, to je na tu kolicinu sto soma. I sada racunaj da imas desetak takvih tura mesecno. Oko 10k evra, s tim sto su za takav kapacitet potrebna i ogromna ulaganja itd. Sve u svemu, moze da se zaradi, ali moras i marketinski i po kvalitetu da budes jak.

I uopste nemoj da tripujes da nece bokser da sedne u kafic i uzme to. Jedino sto su ta piva skuplja, ali su i agresivnija i jaca i gorca od regularnih jako cesto. Svakakve glave kuvaju svoje pivo. Imas masu klasicnih domacina koji prave pivo za sebe.

E al ajd da pređemo na temu o pivu ili pvt, ako te zanima detaljnije da ne spamujemo ovde.

16. Gledo sam Gorcila, meni nista specijalno nije bilo.

17. nemoguće, pa to čim glume mima karadžić viktor savić i andrija milošević mora biti materijal za top250 imdb u najmanju ruku

18. Jel ima nesto zanimljivo od domacih filmova u zadnjih godinu dve dana da je izaslo?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.