Dakle, filmovi

1. Ustav Republike Hrvatske deluje zanimljivo, ako je neko pogled'o nek podeli utiske tj. vredi li cimnuti se do kina da se pogleda.

2. skidam ovu krimi dramu nadam se da je bar 0,6 Drajva po kvlt

3. Krimi drama dosta dobra! Bridžiz glumčina.

4. samo 20 minuta tog filma sam odgledao tako da ne mogu reci o filmu kakav je ali za tih 20 minuta mogu reci da su KA TA ST RO FA

5. Ja naleteo na jutjubu, gledao na preskoke, ali sam pogledao bar 60-70%, bilo mi zabavno koliko je loš.

6. Je l' gledao neko ovaj, i kakvi su utisci? http://www.imdb.com/title/tt0991351/

Hrvati i film je uglavnom katastrofalna kombinacija koja je u stanju da proizvede samo govno.

7. Sudija Dred ovaj novi bio sinoc na B92, gledljiv skroz

8. Hrvati i film je uglavnom katastrofalna kombinacija koja je u stanju da proizvede samo govno.

A odista se vidi da radiš u Informeru.

9. Dajte neki psihić solidan, u rangu Shutter Island ili Hearthstone asylum

10. Panćero, imaš PVT.

11. https://rarbg.to/torrent/fct8lr2
    izasao blurej ako neko oce da ubije 2 sata sa mesavinom lord of war i vuka sa vol strita xD

12. pap jos jedna prelepa prica o likovima koji su nasli rupu i obogatili se i drkali se, ono sto cemo mi jednog dana

13. cim dodjem kuci na skidanje stavljam ga

14. Добар је тај Судија Дред са Јомером из Господара.... Пар пута је био на неким листама омаловажаваних новијих (у задњих 10ак година) филмова.... Свакако далеко бољи од оног Сталонеовог....

15. Pogledao War Dogs. Zabavna priča, vredi pogledati. Postaje mi skroz zabavan nivo iritantnosti ovog Džona(h) Hila, još ću ga i zavoleti. Dobar je ovde.

16. Htedoh ovo da napišem za Hila, ali sam se bojao da će me neko oterati u pičku materinu. Solidan glumčić lejtli.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.