Dakle, filmovi

1. pogledao sam headhunters, onako, ne žalim što sam pogledao, odlična ideja i solidna glava od glavnog junaka, ali previše akcijanja, jurnjave kolima, tuča, viljuškara i pucanja iz vatrenog oružja, cela priča druge polovine filma stala u pet rečenica scenarija

ide festen noćas, prosečna srbendo

bombas

karta za bioskop 500

torrent 0 din

zaključak o retardizmu?

???

kafa kod kuće 15 dinara

kafa u plažnom baru na mediteranu 450 dinara

2. Svi ti skandinavija su mi osmice uglavnom ja mislim, ne ocekuj nekog jagtena opet, mada ko zna mozda ti se svidi nesto

3. Udelimo Bombašu dinar za odlazak u bioskop. Koja sirotinjska spika, ovo čak ni od Bombaša nisam očekivao. Ne prestaje da iznenađuje.

kafa kod kuće 15 dinara

+1389

4. Gledao sam Loopera, to je jedno gledljivo govno. Najgolja scena je ona kad se glavna glumica napali bez ikakvog konteksta i svirne gordonu luitu da utrci.

EDIT: nisam mogao da odlucim da li da stavim najbolja ili najgora scena

5. U Blek, The wicker man, kakva je to filmcina.

6. Гледао сам ово, фино напет филм
    http://www.imdb.com/title/tt4160708/

7. kafa kod kuće 15 dinara

- Bombaš, jel imaš devojku?
    - Šta će mi??? Skinuću je s torenta!

8. lizanje kavijara sa mojih jaja od strane 3 osobe ženskog pola različitih kolorita > odlazak u cineplex i mek sa brucoškinjom iz čačka

9. Barone, jel vrijedi gledati ovo Nedisanje?

10. Па мени се свидео, гледај слободно, и није предугачак

11. lizanje kavijara sa mojih jaja od strane 3 osobe ženskog pola različitih kolorita

torent stori

12. Prevelika poseta po kinima u Doboju

13. Fala kolezi Baronu

14. Гледао сам и ја тај филм бароне, после сам попио бенседин јбт ко на иглама сам био читав филм

15. Prevelika poseta po kinima u Doboju

To ti tvoj navijački kolega Skočkimiš

16. Lol, dobar fazon

eto vidiš da može i bez torenta

17. lizanje kavijara sa mojih jaja od strane 3 osobe ženskog pola različitih kolorita

Vidiš koliko čovek može da uštedi za 40 godina izbegavanja bioskopa.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.