Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
evo zabave za veceras
http://www.imdb.com/title/tt2798920/
↑↑↑
6/10
Haha
Solidna zabava bice
hahah
solidna, a mogla je biti puno bolja xD
zabava 5.75/10
knjiga je odlicna, bolesni Vandermir, film je dobio solidne kritike
mogao je bolje, nekako su usrali pri kraju
eto vidjećeš
http://www.imdb.com/title/tt0091557/
Koja zbrka od filma, a bas je imao potencijala.
Phantom Thread kida
Je li ima neki snimak lep da se skine ili si gledao u bioskopu?
Gledao je u nemačkom bunkeru na Topčideru koji je sa svojim kolegama iz pivovarske branše preuredio u salu za projekcije nemih filmova
Pogledao jigsaw 2017, dobar ali dajte da vidim sta je sa hofmanom jebate
Tu se dimi Karelija, leši grenladski stout, čačkalicom nabada dimljena srnetina i puše se kurčevi
Tu se dimi Karelija, leši grenladski stout, čačkalicom nabada dimljena srnetina i puše se kurčevi
Da, uglavnom se igraju kamene face, BobRok je ispod stola.
Ima solidan skriner, nije loš kada gledaš iz daljine, al' film vredi gledati i u bioskopu i sa do jaja snimkom. Svakako planiram da odgledam i tako.
Listen to Me Marlon
Одгледао синоћ. Какав филм и како снимљен. Пролазак кроз Брандов живот и каријеру.
The Longest Ride
Film dostojan Nikelodeona. Kapiram u šta sam se upustio: romantika, jahač bika i djevojka iz grada, ali posle kad krenu neki sub-plot sa nekim flešbekovima iz 1940. godine, bilo je to previše. Još i traje preko 2 sata.
Glumi Istvudov sin, eto to još mogu reći.
bombas, kakva je zabava bila :D
Ahhahha
The Longest Ride
Film dostojan Nikelodeona. Kapiram u šta sam se upustio: romantika, jahač bika i djevojka iz grada, ali posle kad krenu neki sub-plot sa nekim flešbekovima iz 1940. godine, bilo je to previše. Još i traje preko 2 sata.
Glumi Istvudov sin, eto to još mogu reći.
Malo sam priglup, jel ovo dobar ili los film na kraju