Dakle, filmovi

1. The Bank Job.
    Jason Statham - smeker.

2. LJUDI AKO VOLITE KOMEDIJU POGLEDAJTE HAROLD AND KUMAR OBAVEZNO!Imaju dva dela...

3. Preporucujem:
    Rise of the Footsoldier - jedan od najbrutalnijih filmova koje sam gledao ne racunajuci Rambo 2,
    RocknRolla - jos jedna majstorija Gaja Ricija,
    Slumdog Millionaire - nominovan za 10 Oskara...procenite sami

4. Treba mi pomoć.... pod hitno.... dobijam karton vina ako saznam.... :DDDD

Naime, treba mi naziv jednog filma. Sve što o njemu znam jeste da je izašao pred kraj 90ih i da je na foru Armagedona, s tim što je ovo jedini film u kome asteroid stvarno udari u zemlju i sjebe sve.... Ako vam je od pomoći, sećam se da na kraju filma preživljava samo 20ak ljudi, koji izlaze iz nekog podruma, svi u belom i tripuju neki harikrišna fazon.... :DDDD

Ako neko zna o kom filmu pričam, molim da se javi..... Unapred FALA!!!!

5. Deep Impact

a
    možda je i

Asteroid

pre će biti da je asteroid pošto ga nisam gledao, a u ovom trešu od dip imapkta preživi ljudi kolko hoćeš :))

(to su manje više svi filmovi sa kraja devedesetih sa asteroid-udara-zemlju tematikom...)

6. E sad jebiga,ne moze to tako,svaki film je dobar na svoj nacin,tako da nemogu da izdvojim neki a da ne spomenem neki drugi.

7. Bilo jednom u Americi
    Prohujalo sa vihorom

8. Cidade de Deus, brazilski film koji me oduševio. Još kad se uzme u obzir da je zasnovan na istinitoj priči garantuje baš jak doživljaj. Inače radi se o sukobu bandi u predgrađu Rio de Žaneira, i to sve izgleda potpuno autentično, svi glumci deluju kao da su pokupljeni sa ulice i da su stvarno članovi bande.

9. Volim drame. Moj omiljeni film je KUCA CUDNIH DUSA

10. Odgledao sam Revolver i Rokenrolu,kao da vidim ovog posledvečadjaveisneča Ričija i jbg,kao što sam i strepeo:smeće.
    Veliko.
    Skoro sam pogledao i matoru Paranoju u Las Vegasu,skroz sam zadovoljan.
    Odgledao i film po prvoj knjizi Terija Pračeta,nije to to.

11. Paranoja u Las Vegasu = Feer and loathing in LV?

Ako je to (a verovatno jeste), ja ne kapiram. Svima se svidja film, ali ja ga uopste nisam ukapirao, i bio mi je bezveze. Dal' sam omatoreo, sta li je, pojma nemam?

12. Jesi, jesi... :D
    Bolje da pokušaš sa knjigom. Mene je ona oduševila. Hanter Tompson.

13. "Šta sve možeš u Denveru kad si mrtav"
    Meni se jako dopao taj film. Jel još neko gledao?

14. Boat drinks!
    Omiljeni film :)

15. Preporučujem Fanboys.
    Žanr: zajebancija sa Big Lebowski šmekom.
    Čet'ri ortaka,gikovi,fanovi Star Wars-a idu na Lukas ranč da ukradu i prvi pogledaju novi nastavak za koji se šuška da izlazi.Usput naravno,prolaze koz gomilu zgoda i nezgoda uključujući i nasilne sukobe sa fanovima Zvezdanih Staza. (prljavi Trekiji :)) ).
    Još jednom,topla preporuka.

16. Predložio bih takodje da ubuduće uz naziv i preporuku gurnete i sinopsis.
    Realno neću da pogledam film,ako ovde napišete Taj i taj film,do jaja je baš. :)

17. Pijanista-tužan film,istinita priča
    Apocalypto-morbidan film,u neku ruku tužan
    Chalenging-tužan film,istinita priča
    Mrzi me da opisujem o čemu se radi,ali ako volite da se osećate ogorčeno,bezvoljno i tužno posle gledanja nekog filma,onda su ovo ti filmovi...

18. Posto postoje dve ovakve teme (evo je druga), mozda ne bi bilo lose da ih spojite u jednu. A? :)

19. Sumnjam da će to moći. A i ako se pokuša sa spajanjem, nastaje džumbus, 100%.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.