Dakle, filmovi

1. Све у свему, говно од филма који претендује да буде антиглобалистички и антипотрошачки, а имао је буџет који се мери стотинама милиона долара.

Kakve ovo veze ima?
    Nešto ne mora da podržava ideju da bi je prikazalo, poput profesora koji ne mora da vjeruje u ideju koju predaje.

2. Fajt klub je film koji je udario na sve sfere života. Nađite mi film koji je uspio to da učini. Neki ovdje sve filmove procjenjuju prema publici koja ga gleda, a to je jedan veoma loš način ocjene filma. Ovaj film u orginaalnim verzijama ima ovaj zapis

After the copyright warning, there is another warning on the DVD. This warning is from Tyler Durden, and is only there for a second. "If you are reading this then this warning is for you. Every word you read of this is useless fine print is another second off your life. Don't you have other things to do? Is your life so empty that you honestly can't think of a better way to spend these moments? Or are you so impressed with authority that you give respect and credence to all who claim it? Do you read everything you're supposed to read? Do you think everything you're supposed to think? Buy what you're told you should want? Get out of your apartment. Meet a member of the opposite sex. Stop the excessive shopping and masturbation. Quit your job. Start a fight. Prove you're alive. If you don't claim your humanity you will become a statistic. You have been warned... Tyler"

3. Иначе, овај управо завршени филм на РТС-у, "Тврђава" је врхчина.

ЕДИТ
    IMDb се не слаже:
    http://www.imdb.com/title/tt0403645/
    Оцена 4. лолололо

4. Немам појма, мени се свидео. Баш има врхунских и неочекиваних момената, одлична је глума, занимљива и тешка прича, на доста места те продрма... х)

ЕДИТ лол, био је један пост између ова моја два, ал је мистериозно нестао. :Р

5. Ovome je mesto na temi sa dokumentarcima, ali moram da vam preporucim ovde, jer je mnoooogo dobro, zanimljivo i edukativno.
    http://www.imdb.com/title/tt0081846/?ref_=sr_1

Edit, ja sam sjebao enemi, nesto se tripujem.
    Napisao sam bio da je mozda kopija, pa su ga zato napusili. :D

6. kako serete za fajt klab, sve i da ste pokušali da objasnite zašto je sranje film i dalje bi bilo toliko očigledno da to radite zbog nekog nadobudnog hipsterizma. film je odličan, sada već i kultni, a skoro i klasik

7. Ili jednostavno Ameri misle da su plaćenici bolji film

8. Па да, не знам ни што узимам за меродавно оцене са имдба. :Р

9. IMDB-u ništa ne veruj, gledaj samo na preporuku ili sopstvenu procenu, tako je najbolje.
    A za Borilački klub može komotno nova tema da se otvori, mnogo diskusija ima na tu temu.

10. Fajt klab je toliko dobar da treba da se otvori podforum Fajt Klab, sa 200 tema o Fajt Klabu.

11. Шта све нећу прочитати на овом форуму, па и да је ФК срање ццц

12. Серем вам се на Фајт клаб. Није лош филм, ал' никако ми не иде у главу одакле од једном толики број људи, којима је то остварење гига мега ултра генијално. Да то није нека нова секта?

13. meni to dobar film ocenio sam sa 9\10

a lozane sto na to drkaju,to je vec druga prica

14. Zanimljiva je činjenica da film uopšte nije doneo dobru zaradu u bioskopima, tek kasnije su ga ljudi primetili, bukvalno ga je kult i bunt koji nosi izgurao u sam vrh filmova, i njegov prosek na imdb konstantno raste. Baš me zanima da li su se ljudi toliko zaneli filmom da otvaraju fajt klubove. :)

15. ал' никако ми не иде у главу одакле од једном толики број људи, којима је то остварење гига мега ултра генијално. Да то није нека нова секта?

Kad warner prokomentariše u njegovu korist skoči mu ocena na IMDbu za 2.

16. sutra 17:20h Lajanje na zvezde na prvom.

17. A u 09:05 3 palme za 2 bitange i ribicu, što tako rano..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.