Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bazo, vidi i ovaj
http://www.imdb.com/title/tt0221027/
Ја мислим да би човјек који је глумљен у Блоњу требао изаћи из затвора ове године. Ја мислим.
Da, ove godine - According to the Department of Corrections Website, prisoner #19225-004 is currently serving in Federal Correctional Institution, Fort Dix, New Jersey, with a scheduled release of 27 November 2014.
Daj link te liste
Retreat http://www.imdb.com/title/tt1410051/?ref_=nm_flmg_wr_1
Kakva drama, kakav triler, zaslužuje bar jednu zvezdicu više.
Odgledah i ja konačno Vuka.
Šta znam, tročasovno izdrkavanje. Nije da nije zabavan, ali ništa specijalno. Leo jeste dobro odglumio, ali to je za očekivati. A ovog lika koga on glumi boli kurac. Sve vreme sprdnja ludilo, SPOJLER RECIMO odležao 22 meseca i sad opet mlati kintu.
Svi su kao razocarani ,ne znam sta ste ocekivali? Film je klasicna sprdnja pokazuje kako se on izdrkavao trosio sve na kurve drogu alkohol i tako dalje,film napravljen da se opustis i uzivas u golim dupetima i solidnom humoru.Leo ojebao uzima oskara tako mora biti!
A najjaci su mi ljudi koji govore tipa uf film 3 sata jedva sam odgledao ili kao nisam mogao ceo da odgledam onda idite jebite se gledajte americko-tinejdzerske serije sa najjadnijim humorom od po 20min,to sto ne mozete da se skoncentrisete duze od toga to je do vase glave i mozete da idete da se jebete,film jednostavno drzi paznju i svako ko tvrdi suprotno neka se jebe MRS.
@leri tvoj post je uglavnom na mestu,nego evo vec nedelju dve slusam od par ljudi ovakve komentare pa sam morao da napisem :)
Naravno, skroz ti je na mestu post. Malo više sam očekivao, ali nisam razočaran. To je takav tip filma, samo po mom mišljenju nije ni blizu Oskara (mada, kakve GOVNURDE su ga dobijale, neka ga uzme) što se najavljuje. A ljudi koji ne mogu da izdrže da odgledaju jedan film, koliko god on trajao (čast ekstremnim izuzecima od 4.5+ sati) ne treba ni da gledaju.
Pa ja koji sam ga mozda i najvise hvalio na ovoj temi ,moram da priznam da nije za oskara ,sto kazes takav je tip,uzece verovatno 12 years a slave ,nisam ga jos pogledao ,ali istinita prica o robu,svi kazu potresno kurac palac,dobitna formula za oskara :)
Samo se nadam da ce Dikaprio da uzme oskara ,objasnio je ulogu,kupio je prava na celu pricu jos pre 7 godina a ko zna koliko se sa pravim vukom druzio i vezbao ta sranja,oce decko oskara a i zasluzio ga je vise da ga jebes!
Cekam da izadje Hustle u bioskope to da odgledam pa cu onda redom ostale ,pa da vidim otprilike gde je ko ,mada ko mene pita koji kurac :)
Verujem da hustle uzima za najbolju grupu glumaca,12 years ce takodje kostime verovatno da uzme,mada mora i dallas buyers nesto da uzme samo ne metju,rano mu je da ga jebes bio je kurac glumac do pre par godina ,verujem da bi Leo dobio nervni slom :D
INACE !!! Izlazi produzena verzija vuka,jos sat vremena dodatnih psovki seksa i tih stvari koje su izbacili...
Tačno, ni ja nisam gledao robove, ali to je taj fazon za Oskara.
Mogao bi da uzme Dikaprio, mada ima konkurenciju solidnu, doduše još nisam gledao ni Dalas ni Hasl, ali kažu da je Metju ojeb'o a i u Bejla ne sumnjam. Najzanimljivija će biti konkurencija za glumca.
Da imaju muda Mekavoj bi bio nominovan za Filt, ali to se neće desiti.
Video sam to, mogu samo da zamislim šta su izbacili.
Bejl se ugojio bas bas za ulogu to znam,a odlicna ekipa plus rasel dobar reziser ma bice odlicno,zato i necu da gledam ovako na netu,mada opet mi vuce oskar na metjua i tu je dirljiva prica ,mada necu nista da pricam dok ne odgledam,metju sto se pojavio u vuku malo ojebao je mogu da mislim ovamo! :)
Da jebote, on je Hana u Vuku, nisam ni obratio pažnju. :O
Sjajan je, on je fazon obrnuti Nikolas Kejdž, ovaj od do jaja filmova otišao u kurac, a Metju od sranjčuga i limunada do ozbiljnog glumca. :D
bas nabode pravo poredjenje :D inace hustle izlazi 6.februara majku im jebem pa zvanicno pisalo u srbiji 23.januara ,bitno je da se gledaju jebeni montevideo i dzek rajan,jos kad sam video karte za montevideo od 450-500 a na primer vuk je oko 300-350 ,majku vam jebem,jos kad vidim na sajtu cineplexxa kad se zale ,ovo je nemoral ,blud ,sramota majku vam jebem idi gledaj montevideo
Јебала вас додела Оскара, кога боли курац... једино те глумце и филмске раднике, ради још мало лове и престижа. А цела та организација је на нивоу Гремија.
U pravu si, ali ipak je to imalo značaja nekad, pa ne može tek tako da prestane priča o tome. Generalno, koga boli rac, ali opet je zanimljivo da iznesemo svoja mišljenja.
Armine, kad ce izaci ta produzena verzija?
Ма јесте, добро кажеш. И ја готивим те полемике ко је најјачи, али баш су усрали у протеклих пар година... разумем ја да су укуси различити и све, али сам престао да пратим кад су баш почели да форсирају пропагандна срања, и слично.
papete ne znam gde sam procitao ali izguglah i evo http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2546958/EXCLUSIVE-Wolf-Wall-Street-DVD-HOUR-longer-F-bombs-longer-sex-scenes.html
tu pise koliko sam procitao "krajem ovog proleca" i kao dodatne scene plavusice ,zene mu,jebo majku opet moram gledati
Немам ништа против, али пошто се свако мало покреће прича о Оскару, можда не би било лоше да неко од вас отвори тему.
http://www.imdb.com/title/tt1508675/?ref_=tt_rec_tt Ништа спектакуларно, крајње једноставна прича, али мек филмић.
mislim da je pocetkom marta dodela,zbog socija odlozeno pa moze da saceka jos,treba tek filmovi da se gledaju