meni mnogo gotivan brn...
odgledao onaj ofis spejs oko koga se vodila neka spika, dobar je sasvim za ubiti vreme. kolko je gotivan onaj debeli sa svojom jebenom heftalicom držo bi ga kao ljubimca i tuko motkom od hrastovine iz fazona
драјв је срање заобићите га у широком луку. знате кад говно јако смрди оно се осећа у великом обиму, тако да понављам У ШИРОКОМ ЛУКУ ЗАОБИЋИ. а ту спадају СВИ филмови ОВОГ глупог режисера.
Koliko je potcenjena rocknrolla, primecujem da ga dosta ljudi nije gledalo za razliku od sneca i 2 cadjave, ja bih se usudio da kazem da mi je cak DRAZI od ova 2, s vremena na vreme pogledam inserte na jutjubu, koliko genijalnih stvari ima...
I sta bi sa nastavkom odustade Rici izgleda... Voleo bih da vidim to, uz rizik da se unisti savrsenstvo...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Drive je sranje lolo
slazem se
drajve je prvenstveno SMARAČKi film, pa tek onda sranje, znači smaračko sranje koje nemam nameru ponovo da gledam
burn after reading , sta znam, nije me odusevio, imao je momenat ili dva ali uglavnom ...tja... mada nije ni los
meni mnogo gotivan brn...
odgledao onaj ofis spejs oko koga se vodila neka spika, dobar je sasvim za ubiti vreme. kolko je gotivan onaj debeli sa svojom jebenom heftalicom držo bi ga kao ljubimca i tuko motkom od hrastovine iz fazona
http://www.imdb.com/title/tt0417397/
Evo nešto rusko i ratno, ko voli, nije loše.
драјв је срање заобићите га у широком луку. знате кад говно јако смрди оно се осећа у великом обиму, тако да понављам У ШИРОКОМ ЛУКУ ЗАОБИЋИ. а ту спадају СВИ филмови ОВОГ глупог режисера.
Koliko je potcenjena rocknrolla, primecujem da ga dosta ljudi nije gledalo za razliku od sneca i 2 cadjave, ja bih se usudio da kazem da mi je cak DRAZI od ova 2, s vremena na vreme pogledam inserte na jutjubu, koliko genijalnih stvari ima...
I sta bi sa nastavkom odustade Rici izgleda... Voleo bih da vidim to, uz rizik da se unisti savrsenstvo...
I naravno jedan od najboljih saundtrekova.
саундтрекова??
најбољих??
па немој да си луд човече кустурицин андерграунд је победио. не само у саундтреку него и у визионарском погледу. ЕМИР ВИЗИЈОНАР.
21 грам, и аморес перос, такође имају бољи саундтрек.
pa nisam rekao najbolji nego medj najboljima to moze znaciti medj najboljih 100
salim se baka moj ljubac
no homo pls
;*
au zaboravio sam koliko je predobro https://www.youtube.com/playlist?list=PLgwxCrq2BvRxyLuMrbyzbE9EJA2Irj-4U
Evo nešto rusko i ratno, ko voli, nije loše.
КЕВЕ ТИ?! :О
бачје но хомо плс
Људи који су по природи мазохисти воле да гледају руске филмове. И Драјв. И генерално све филмове са Хју Грантом.
drive je sranje ono sranjasto zeleno/mekano na stepeni od 47+ i zuto jos
Замисли колико би тек руска верзија драјва била срање