Dakle, filmovi

1. Pisao sam o Enemy-u, spoiler free, ako nekog zanima http://filmskerecenzije.com/enemy-2014/

Ou bily jel ovo stvarno tvoja stranica. Odavno citam je i stvarno ima dobrih stvari. Onaj dio o Kjubirku mi se baš svidio, svaka cast

By Ahmed Imamovic - Best european short film in 2002

Ova druga scena snimljena u jednom kadru, svaka cast reziseru na ovome.

2. ili neki film de se pokazuje luksuz i bogactvo tipa vuk sa vol strita

3. to matoree sacemo da ga vidimo

4. luksuz holivud

надам се да си свјестан да ће сад да дођу нијена и оланик да ти јебу све по списку

5. meni je bas bio osvezavajuc film od mene 9,3/10

6. http://www.imdb.com/title/tt1305806/

Odličan film, sjajna gluma, još bolji kadrovi... jednostavno remek-djelo.

10/10

7. da li ima neki dobar neki sajt gde su torenti sa dobrim kvalitetom slike?gde su samo dobri ripovi,provereno i te fore.

8. Svako od onih poznatijih enkodera što cepaju samo blurej ripove (YIFI, FIFI, FUFI i slični) imaju i svoj sopstveni sajt. Proveri :)

9. proćešljao sam ovaj tvoj sajt Bili, oduševio si me sa recenzijom o milerovom raskršću. nije previše ljudi gledalo taj film, a meni je on u sigurno u top 10. + i * za tekst.

10. Prva četiri su filmčine (ne toliko akcije), preporuka od mene. Poslednja dva mi nisu baš legla, ali imaju svoje fan baze.

11. Gledo pre neki dan kod TomdrlMerlina u pauzama između stonda neku komediju nitro ili tako nesto. Jel je to tolko smesno i da li je to najjaca komedija ikad ili sam ja samo bio navaren ko vepar? I kako se zove film inace?

12. Rio 2. Fore već viđene, krš mnogo patetike izlizane, averedž gud gaj pobeđuje, animacija jako dobra, šareno, muzika bogata, saberi-oduzmi tip filma koji uzmeš kad moraš nešto pogledati sa ženom, đecom, curom, tako nekim konformistom. 7/10

13. jebes ti to kad je drajv sranje

14. Има ли неки филм који има сличну тематику као драјв али да је за разлику од драјва урађен пристојно а не да је срање као што је драјв срање?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.