Dakle, filmovi

1. Film Animal (2014) - http://www.imdb.com/title/tt2996684/ je horor u pokušaju, amaterska smijurija, do poslednje scene jad. Pa ja bih snimio strašniji film od toga da mi je njihova oprema i desetina tog niskog budžeta. Ne gledati.

2. vreme je za once upon a time in america

3. da gledam v for vendeta?
    ГОМНО

+1

4. decko_koji_obecava
    Шта препоручујете од ових? Углавном су акције:

Бери Линдон
    Рт страха
    Маратонац
    Професионалац
    Никита
    Судар

За овај Судар и Берија не могу ништа рећи, нисам гледао, а остали су предобри.

5. gledao samo beri lindona od ovih, koji je preodličan. moraću i ove, ako kažete da su filmčine.

6. boze ko danas ocenjuje filmove, kladim se da gledas transformerse, sigurno tvoj mozak nije mogao da razume ovo remek delo od mene cista desetka pozz

7. Blu Džezmin, pogledah napokon.
    Iako spada u komedi/drama, mnogo više naginje ka drami, te ne treba očekivati puno klasičnog vudialenizma.
    Nisam oduševljen, ali vredi pogledati. Otprilike ocena na imdb-u (7,4) je realna.

8. Ne. Hot Fuzz je mnogo bolji.

9. jeste bolji faz, ali i ovo je dobro. odgledaj

10. Odgledah ponovo sve sezone Lost-a. I sad sam u tom Džon Lok fazonu. Ima li neki takav film? Mislim, ne pad avionom, ostrvo i te fore...nego misterije na foru kao iz serije?

11. Odgledah ponovo sve sezone Lost-a. I sad sam u tom Džon Lok fazonu. Ima li neki takav film? Mislim, ne pad avionom, ostrvo i te fore...nego misterije na foru kao iz serije?

Nabasah na ovo, verovatno je sranje, al' eto.

12. Gledam baš naš film, Olega Novkovića, "sutra ujutru". Genijalno. Dirljivo. Jebi ga, dođe mi da mu kažem JEBALA TE KANADA. To je kad čovek ne može da se izbori sa okolinom na koju je navikao. Pa beži.
    Teško je kad ideš negde a pripadaš tamo odakle odlaziš. Kad neke stvari kasno shvatiš, a mogli su ti ceo život promeniti. I ne bi bio raspad kao što jeste.

Fantastično. Da se usereš. Oleg još jednom pokazao znanje.

13. zanimljivo zvuci,du san,odgledacu sutra

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.