Dakle, filmovi

1. avengers ima na torentima, nije nešto naročito film, ima par dobrih smeški i klasičnu stripovsku akciju ali ništa revolucionarno

2. To što je trenutno na torentima od Avendžersa su teško govno od snimaka, tako da se i ne isplati skidati.

3. Snimak jeste teško govno, ali nisam govorio o snimku nego o filmu. Šutanje mrtvog konja, moglo je mnogo bolje da se odradi.

4. Mad max planiram da gledam, avengers nikad nisam voleo, kao ni američke stripove/filmove sa tom tematikom. više sam za hellblazer, mada je i onaj constantine govno... Kad sam video onog što glumi đavola sa facom prosečnog srbende (ne ovog sa sajta) pa još u belom kao pero deformero umro sam od smeha.

5. kapiram da su avangersi govno ko i prvi deo al svejedno cu da odgledam da odmorim mozak msm kad izadje kvalitetan snimak

6. jesam te pitao zasto ces da gledas avendzerse

7. Оно, лик излази из затвора и онда покушава да не јебе опет децу, а јебу му се реално. Неки оће да га бију, он нађе пичку, оће да се помири са сестром а она неће. Без зајебавања, страшан филм, плус што је Бејкон откинуо.

8. Novi Mad Max je mnogo zabavan film, ali mnogo.

Pre nekoliko nedelja, gledao sam prva tri dela u jednom danu da se "pripremim" za ovaj i koliko su oni loši toliko je ovaj novi odličan. Ruku na srce, treći Mad Max je okej; to je onaj gde glumi Carina mama, sećam se da skupljaju svinjske prdeže.

9. Valsinamr, kulturnjak sa zapada.

Preferira filmove za decu i sprdanje na netu sa tuđim mamama gde se one jebu sa svinjama. To je neshto.

Shto reče noob (celt), ne bi voleo da upoznam osobu koja ima takva razmišljanja.
    Ali vidi se da megatrendovci kapiraju taj humor LOOOL

10. Macore kreno je normalno i odjedared BOOM carina mama izvristao sam od smeha iako nisam fan prozivanja kevi

11. http://www.imdb.com/title/tt2802144/?ref_=nv_sr_1 koliko prelagan film, izasao je yifi 1080 pa pogledajte

12. говно. укупно 3 добре сцене, 4 добре форе и говно говно говно. предвидиво, пуно клишеа, говно.
    свеукупна прича коректна, океј, може да прође, нека буде.

генерални утисак - 6.3 оцена, не знам одакле му 8/10.

13. Ruku na srce, treći Mad Max je okej; to je onaj gde glumi Carina mama, sećam se da skupljaju svinjske prdeže.

Kapiram da kad prospeš neku od ovuh fora čuješ iskreni smeh svih tvojih ukućana, a koji dopire iz podruma gde si ih zazidao

14. kingsman-gowno..mada moze da se odgleda

15. pa jbt akcija komedija avantura, sto se toga tice sasvim dobar film, da se odmori malo, ne znam sta ocekujete

16. Ovo je definitvno jedan od boljih filmova koje sam gledao u poslednje vreme:

http://www.imdb.com/title/tt0109707/

17. Slabo sam pratio nove filmove, ima li koji iz 2015. da je ko gledao, za koji može da se kaže da je odličan? Recimo koji bi ocenili sa 8 ili više

18. ja još nisam naišao na takav

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.