Dakle, filmovi

1. Valdemar
    Ако ниси од њега гледао Груз 200, одгледај. Али прво се пресабери имаш ли тренутно психичких проблема, јер је филм толико језиво урађен да сам на пар места као клинац покривао очи.

Veci mi je problem da se psihicki pripremim u fazonu da gledam bez ometanja, sa razumevanjem, itd itd. da ga razumem u potpunosti.

2. Код овог нећеш се много намучити. Има филм да разуме тебе, колико је суров. Ин совјет Раша муви андерстендс ју :)

3. sanja d bendit hahaha

4. NECE PLAYLISTU DA POSALJE MURS

5. Gledajte Wake in Fright, ako hoćete depresivnu, beznadežnu i jezivu atmosferu. Ostavlja prebrutalan utisak i sjebava do srži. Vrhunski film. Auatralijski.

6. Odgledah pre neko veče, nije loš film.

http://www.imdb.com/title/tt0108399/

Igra dosta dobra glumačka ekipa.

7. e valdemar,bas davno,nemoguce za preturivanje po postovima davno si preporucio film ruski i napisao ,,mracan,, bio sam prekinut na manje od pola oba puta kad sam gledao(na teveu,ali to je taj)ocu da ga skinem i pogledam opet,ako se dobro secam na nekoj planini zive cale,zena,deca cale ljut depresivna atmosfera,bas se slabo secam za opisivanje ali nadam se da znas na koji mislim...

8. Zombeavers

http://www.imdb.com/title/tt2784512/?ref_=nv_sr_1

Nerealno mala ocjena, ja dajem šesticu. Najviše su mi zasmetale skoro gole ribe i njihovo iritantno ponašanje (mada i one bačaju kul fore), a film je prilično zabavan.

9. Fury
    Biće MAKARONA (spojlera). Označiću ih sa MAKARON
    Ovo je mogao biti dobar ratni film. Ima tu neku jednostavnu priču: ide tenak i ubija u suštini. Ali dobro, takav je rat.
    Bredpit je komandir tenka i ima te neke misije već skoro ceo rat. Dej gat gans end šit.
    I onako brutalno su uradili efekte i sve. Mada malo čudno kad pucaju, ko u Star Wars idu kuršumi, onako linijasto, ne znam da li je realno, znam da u Panzer Commanderu nije.
    MAKARON Sve bude super do pred kraj. Tada Bredpit zajebe Batu Živojinovića. Nemci, najorganizovanija nacija posle Japanaca, disciplinovano idu jedan po jedan na kuršume dakle. Jedan po jedan, samo padaju, znači ubili Bredpit i ortaci jedno 200 švaba kuršumima, kao tenk je jak. I ne mogu da ubiju Bredpita ničim, samo snajperista može, ali on ima astigmatizam izgleda, pa ga rani tek trećim kuršumom. MAKARON
    Inače, klaustrofobični ti tenkovi, kapiram da su baš preneudobni, bar ti tada što su bili. Danas imaju kapiram tu neku opet udobnost, mada kad rokne tromblonero, nema se kad uživati.

MAKARON I srprajz: Bredpit nije jebo, ali jeste njegov pomoćnik i to je stigao da baci romantične akorde na pijaninu, zbari Švabicu nemuštim jezikom i hiromantijom, jebe i plus pojede kajganu i nastavi misiju. MAKARON

10. Danas imaju kapiram tu neku opet udobnost, mada kad rokne tromblonero, nema se kad uživati.

Imaju kurac.

11. Pa dobro, i to je nešto.
    Što, jesi bio u OMJ?
    Dobro, nije tenk veliki, ali opet ovi u filmu nekako mnogo sabijeni, ulazio sam jednom u jedan tenk, tamo u G. MIlanovcu što stoji na raskrsnici. Na
    žalost, neki rasni se pokenjao u njemu, tako da sam brzo zbrisao ^_^
    E, zamisli, ide ti se u ve-ce i odeš u tenk na raskrsnici, otvoriš onaj poklopac od stokila i posle se unerediš tu.
    - Mama, mama, ide mi se u vece.
    - Strpi se do tenka.

12. Bio sam deo posade BVP-a, udobnost je nula, pogotovo kad pucaš iz njega, misliš da li ćeš ti da pogineš, ili onaj u koga pucaš. Pričao sam sa tenkistima, kažu isto. Nemam razlog da im ne verujem. Sreća što toga ima sve manje kod nas.

13. http://www.imdb.com/title/tt1823672/?ref_=nv_sr_1
    Jako simpatican film, a pogotovo onima koji znaju ko su Die Antword.
    Samo zbog njih vredi pogledati, Yo landy ubija koliko je seksi.

14. Qm, samo zato sam i planirao da gledam, sigurno ne zbog onog retarda indijca. Ladno glume same sebe, bar tako piše u cast listi

15. Ел зна неко како се зове неки кинески филм на фору господара мува што се клинци рокају међусобно? Питала ме другарица да гледамо, али не зна како се зове филм, па оно, молим вас за помоћ драги другари можете ми помоћи на много фронтова ако знате који је лоло.

16. Battle royale
    http://www.imdb.com/title/tt0266308/
    jedini koji mi pada na pamet

17. E, то је то, то је та радња, мајку му јебем, јапански, не кинески, ја сам се зајебо. Фала јоцко душо бакина, вама + од мене.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.