Prijava

Otvaram novu temu jer mi se pojavilo isto sro i skocimisu
http://vukajlija.com/forum/teme/9197 i znam o cemu prica...znaci, def nije ni bila ocenjena od strane mene a nasla mi se u omiljenim a ne mozes je omiljeniti ako je nisi ocenio...tako da nismo slucajno kliknuli...bio sam ubedjen kad sam video da je verovatno to..a onda sam video da i drugi imaju problem taj..

Koja definicija je u pitanju?

izbacio sam ih iz omiljenih...starija malo...negde iz 2008 il pocetak 2009...jbga..kazem mislio sam da sam ja mozda slucajno...i onda se zapitao kako je u omiljenim kad mi se i ne svidja bas nesto jako pa da je omiljenim..pa sam mislio da sam popio neko vece pa to uradio..al sam sad eto skontao da se desilo i drugima..

a šta kao drugi ne piju? ;)

:D ne ozbiljno..bug je ..al nije neki da es ne mozes izborit sa njim..neka cisto ostali autori ako isto primete ne misle da su pocele da ih tuku halucinacije..(cini mi se da je ova def. al nemoj me uzimati za rec, mozda sam je ipak ostavio http://vukajlija.com/29-novembar/8041 )

I meni je bila ubačena u omiljene neka koju nisam ocenio,iz 2008,ne znam tačno naziv....

http://yfrog.com/6eomiljenej

Et, ja znam koja je defka u mom slučaju.
Rekoh da nisam bio p'jan...

Dok sam nasla ovu temu, evo print screena i od mene
sad sam citala omiljene definicije i pojavila se ova, nisam je ocenila, ne znam ko je autor, a jos manje sam je stavila kao omiljenu, ovo je definicija koja mi se ne svidja, koju bih preskocila, nema sanse da se nadje ovde...

http://farm5.static.flickr.com/4018/4648340751_62b7571475_b.jpg

Pojavila mi se u grupi omiljenih meni nepoznata def.. http://vukajlija.com/na-keca/4037-nije loša, ali je ne bih stavio u tu grupu.

А види моја дефиниција онако поносно стоји горе на принтскрину. :)