Dakle, filmovi

1. Argo po meni sranje pravo...kao i onaj Hear Locker ili tako nesto sto je isto oskara dobio, govno americko

2. ima li negde online da se gleda Hangover 3?

3. http://www.imdb.com/title/tt0117913/
    Bio sad ovaj film na pinku, šteta što sam uhvatio samo zadnjih 20 minuta. A tih zadnjih 20 minuta mi se mnogo svidelo, samo što me je sjebao jebeni torent pa ne smem da skidam više, hoće da me tuže lolol. A java mi ne radi.

4. Ko bre oće da te tuži leba ti?

5. Stiglo pismo nekog kurca, nije mi tata rekao, eunet valjda, da me upozore, N. 5, da sam skidao shutter island i kršio autorska prava. Opomena.

6. Zajebano brate ako je istina.

7. Jeste. Ja se prvo iscimao kad mi ćale rekao zato što nisam znao da je zbog tog sajta, samo je rekao 'neki sajt' , posle otišao da mi pročita i ja skontam ;a sa njim sam gledao taj film. Dobro je da znam, da ne idem tamo više, isohunt....

8. Ako ima neko ko, kao i ja, voli horore, toplo savetujem: http://www.imdb.com/title/tt0444682/?ref_=sr_1
    Ima radnju, ima priču. Čak je povezano i sa verom (neki motivi preuzeti iz Biblije).

9. Pogledao sam sada konacno Pulp Fiction. I ne znam da li sam ja toliki kreten ili koji kurac, ali meni je pola filma skroz nepotrebno nekako... Sta ce u filmu one scene kad Travolta izvodi Umu Turman u restoran, pa se ona predrogira? Ili one scene sa Brus Vilisom kad ide taksijem i kada je u stanu sa devojkom?
    Ima stvarno odlicnih scena, recimo ona u podrumu je i vise nego vrhunska, ali mi je nekako pola filma samo neka suplja prica...

10. Puppet mastere, preporuči ti onda neki dobar film.

11. 1. Kum ( i dvojka )
    2. FightClub
    Ta dva su mi trenutno u vrhu. Jako mi je dobar i Inception.
    Ne kazem da je los PulpFiction, ali meni izgleda nije legao bas.

12. http://www.imdb.com/title/tt0117913/
    Bio sad ovaj film na pinku, šteta što sam uhvatio samo zadnjih 20 minuta. A tih zadnjih 20 minuta mi se mnogo svidelo, samo što me je sjebao jebeni torent pa ne smem da skidam više, hoće da me tuže lolol. A java mi ne radi.

To mi je jedan od omiljenih filmova.

13. Ne kazem da je los PulpFiction, ali meni izgleda nije legao bas.

Odgledao sam ga prvi put pre 5 godina i bio mi je tesko sranje, pa sam ga gledao pre 2 godine i bio mi je onako, pa sam ga odgledao pre 3 meseca i sad mi je jedan od omiljenih filmova.

14. Pogledao sam sada konacno Pulp Fiction. I ne znam da li sam ja toliki kreten ili koji kurac, ali meni je pola filma skroz nepotrebno nekako... Sta ce u filmu one scene kad Travolta izvodi Umu Turman u restoran, pa se ona predrogira? Ili one scene sa Brus Vilisom kad ide taksijem i kada je u stanu sa devojkom?
    Ima stvarno odlicnih scena, recimo ona u podrumu je i vise nego vrhunska, ali mi je nekako pola filma samo neka suplja prica...

+1

Dobar film, ali konfuzan, i preeecenjennn!!!! Ima vrhunskih delova, muzike, ali sve u svemu, moglo je mnogo bolje da se "organizuje". I nekako imam osećaj kao da svi po difoltu moraju da se slože da je film dobar... vrhunski! Kao što niko ne sme da kaže da ga boli kurac za Kusturicu ili Noleta, tako je svima Pulp Fiction DO JAJA! :D

15. Мени је онај део "does he look like a bitch" довољан да ми се свиди филм... Иако га нисам ни гледао. лололо

16. Оц Јоил
    serete

Evo ga još jedan... ti dečko sereš a mi imamo mišljenje koje ne mora da se poklopi sa svačijim.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.