Dakle, filmovi

1. http://www.imdb.com/title/tt1130884/?ref_=nv_sr_1 - Napokon sam se nakanio da pogledam film i mogu reći da sam oduševljen,sve sam očekivao ali ne onako spektakularan kraj.Desetka,vredi pogledati ko nije..

2. http://www.imdb.com/list/jAmHpzW-EqQ/?publish=save
    Obozavam ovakve filmove...lista je u nastajanju, mozda sam neke filmove greskom stavio...nekih ne mogu da se setim...ako ima nekih predloga...

3. Kostja, odlična lista. U takvim se filmovima vidi genijalnost režije i kvalitetnog scenarija. Rear Window je najbolji film na listi, iako ima nekoliko kultnih ostvarenja.

4. Hickok je svakako bio majstor takvog filma...i jedan od retkih reditelja koji je, i nakon sto je stekao slavu, nastavio da eksperimentise u filmu. Obicno kad dodju do uspeha, reditelji nastavljaju po nekom starom oprobanom receptu i ne donose nista preterano inovativno.

5. dooobra lista kostja, osim filma sa henksom na aerodromu, to je govneška

6. Kad smo već kod kostjine liste imam dva pitanja vezana za Das Boot. Prvo, da li je film stvarno toliko dobar jer mu ocena jebe kevu? Drugo, je li film na nemačkom ili engleskom jeziku?

7. Kad smo već kod kostjine liste imam dva pitanja vezana za Das Boot. Prvo, da li je film stvarno toliko dobar jer mu ocena jebe kevu? Drugo, je li film na nemačkom ili engleskom jeziku?

Ne bas, nije kao kada pogledas Apokalisu danas pa se odusevis, ovo je onako malo manji spektakl, mada to ti je subjektivno, najbolje sam da odgledas i procenis, na nemackom je cini mi se.

8. "Tree of Life" sam baš planirao da pogledam. Zar je stvarno tako loše i bez poente?

9. ne bih ti savetovao, ali ako se lozis na ta dubokoumna sranja, baci pogled..

10. Čitao sam negde da je pukla bruka na festivalu u Kanu kada je publika izviždala "Tree of Life" kao dobitnika zlatne palme.

11. Nisi bili blagonakloni ni prema Kusturici.

12. Апофис, hvala na predlozima. Neke sam gledao, neke ne, da pogledam pa ubacujem na listu.

13. Гледао сам "Већ виђено". Добар филм. Подсетио ме је мало на "Repulsion". Глумци, камера, музика, све на месту. Има пар одличних сцена и кадрова. У суштини, до јаја.

Какав је "Вариола вера"?

14. Dobar je, meni je ''Već viđeno'' bolje, ali gledaj i ''Variolu''.

15. vec vidjeno je realno americko govno, nekad je bio dobar film

16. Das boot jeste na nemackom, ok film, mada ne znam bas otkud velika ocena.
    Tree of life. Ono kao kontas da ima nesto u tome sto gledas, ali na kraju ostanes u nekom praznjikavom iscekivanju. Nem pojma, mozda ne kapiram, kakogod.

17. ala ja ludim
    jebote
    5 put skidam apokalipsu danas, i ni jedan nece da mi ocita na dvd.
    a komp mi je toliko u kurcu da sa kompa na usb 700 mb prebacuje 5 minuta, punih pet minuta
    i sad jebeno nadjem usb pa da vidim hoce li moci, ako ne vidcemo hoce li moci tyrannosaur

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.