Prijava

piro
pre 2 minuta izmeni obriši
Podforum je otvoren pre 2, 3 sata i već ima gomilu svežih gluposti kao teme u kome se ne zna ko ima slabije znanje za argumente koje stavlja ili ograničenije stavove.
U redu je da se tu i tamo ispljuvamo preko neke deficije ili nekog posta, sve dok se to ne obriše ili zaboravi, ali da imamo standardno mesto gde možemo da se redovno pljujemo oko politike!? Ovom sajtu je to nepotrebno!

Mr. Moon
pre sekund!
Pa, vi'š, u tom i jeste caka... Nas ne boli, pa moramo da učestvujemo. A ako učestvujemo, moramo i da se svađamo. A ako budemo vređali, a velika je verovatnoća da 'oćemo, onda će da nas banuju. I šta bi tiposle bez nas? :))

Bezveze. Ako ti se ne svidja niko te ne tera da tamo postuješ.

Ne slažem se sa tvojim zatvaranjem teme, Marko.
Jer možda nekog boli patka ili ne boli patka za politiku a sve nas bi trebalo da zanima šta se dešava na ovom sajtu, i ne želimo da se u potpunosti pretvori u mesto za politčko pljuvanje.

jos nisam primetio da neko nekog pljuje. A ako je neko u stanju da nekog pljuje zbog politicara, tog i treba banovati. Politicka scena nam je ionako vic, ko jos moze ozbiljno o njima.

Мени се баш свиђа како је већ првог дана заживео форум. :)

Чак су и неке старе теме освежене.

jebiga... frustracije se nakupile :(
dobro je ovo. malo se ispucamo pa lakse nastavimo dalje.

Naravno da nema još pljuvanja, jer nisam još krenuo da im odgovaram za debilizme koje stavljaju.
Ako već napolju, na ulici, moramo biti savatani sa svih strana političkim stavovima ljudi koji su kompetentni za njih koliko i ja za kineske veš mašine, ne moramo i ovde. Ovo je sajt zabave.

Da li bi vise voleo da neki misle o nekim politicarima to sto misle, i glasaju za njih, ili bi bilo bolje da imas mogucnost da im ukazes na to da su se zajebali, i mozda im promenis stavove?

piro banovan zbog spema. 48h.
predlog odbijen.
tema zaključana.