Ja za 15-ak dana kad se vratim kupujem električnu pa mogu k'o čovek da džemujem preko neta, moj predlog je da se dogovorimo da kaverujemo neku pesmu, i ima određeno, jedan svira ritam, drugi solaže, ako nema pevanja-neko melodiju, a ako nam nedostaju bubnjevi ili bas, možemo da ubacimo backing track...šta mislite?
Javljam se za pevanje, danas sam drugu srušio moral, uzeli da sviramo Man in the Box od Alice, i otpevao sam original ko iz pičke, što reče, garant se Lejnov raspali leš nasmejao u grobu. Podržavam ovo u potpunosti!
Pusti me u kurac, sad sam sudio turnir u malom fudbalu, moram uspeti da sačuvam pare da kupim neki olinjali mikrofon, samo da bar ne bude plastični! :D
Može džem kad se vratim u Beograd.
Evo ja bih mogao da budem najmlađi član ali nema vajde od mog jadnog kineskog bulletstrata, jedino da sviram klasičnu gitaru.
Влајко, и ја имам булета сквајера, али је доста усвиран, једино је електроника срање. Офтопик, ја мислим да сам ја млађи.
^^<< 1997. godište.
Ипак сам старији, 1994.
Uf jaka stvar.
Ja sam 1994.
Ima ih i '95.
Dio cini mi se, i jos neki.
Ништа лоше росонери, само нисам знао да нас има тако младих овде.
Pa na mladjima svet ostaje.
Potpisujem!
Dio cini mi se, i jos neki.
Ja sam 96' :D
Ja za 15-ak dana kad se vratim kupujem električnu pa mogu k'o čovek da džemujem preko neta, moj predlog je da se dogovorimo da kaverujemo neku pesmu, i ima određeno, jedan svira ritam, drugi solaže, ako nema pevanja-neko melodiju, a ako nam nedostaju bubnjevi ili bas, možemo da ubacimo backing track...šta mislite?
Sta si odlucio?
Koju kupujes?
Kupujem jednu Apollo, 260 jevreja i ubacujem EMG magnete, više mi se isplati, a i bolje je, ko jebe Epifon...
Moje maltene nikakvo znanje mi govori da ce lopata sa EMG magnetima zvucati isto kao neka od 1000 evra sa istima.
baš tako...
Kupujem jednu Apollo, 260 jevreja i ubacujem EMG magnete, više mi se isplati, a i bolje je, ko jebe Epifon...
81 i 80 koknes, Bog da te vidi!
Javljam se za pevanje, danas sam drugu srušio moral, uzeli da sviramo Man in the Box od Alice, i otpevao sam original ko iz pičke, što reče, garant se Lejnov raspali leš nasmejao u grobu. Podržavam ovo u potpunosti!
Ma videću kad uzmem džitru :D
Čaveze, slažem se da si ti najbolji izbor za pevanje, ali svega ti, nabavi bolji mikrofon :DDD
Дио, потписујем. Одслушао сам оне Чавезове снимке, и страва су ми.
Pusti me u kurac, sad sam sudio turnir u malom fudbalu, moram uspeti da sačuvam pare da kupim neki olinjali mikrofon, samo da bar ne bude plastični! :D