Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Može džem kad se vratim u Beograd.

2. Evo ja bih mogao da budem najmlađi član ali nema vajde od mog jadnog kineskog bulletstrata, jedino da sviram klasičnu gitaru.

3. Влајко, и ја имам булета сквајера, али је доста усвиран, једино је електроника срање. Офтопик, ја мислим да сам ја млађи.

4. ^^<< 1997. godište.

5. Ипак сам старији, 1994.

6. Uf jaka stvar.
    Ja sam 1994.
    Ima ih i '95.
    Dio cini mi se, i jos neki.

7. Ништа лоше росонери, само нисам знао да нас има тако младих овде.

8. Pa na mladjima svet ostaje.

9. Evo Dio zna da umem!

Potpisujem!

Ima ih i '95.
    Dio cini mi se, i jos neki.

Ja sam 96' :D

10. Ja za 15-ak dana kad se vratim kupujem električnu pa mogu k'o čovek da džemujem preko neta, moj predlog je da se dogovorimo da kaverujemo neku pesmu, i ima određeno, jedan svira ritam, drugi solaže, ako nema pevanja-neko melodiju, a ako nam nedostaju bubnjevi ili bas, možemo da ubacimo backing track...šta mislite?

11. Sta si odlucio?
    Koju kupujes?

12. Kupujem jednu Apollo, 260 jevreja i ubacujem EMG magnete, više mi se isplati, a i bolje je, ko jebe Epifon...

13. Moje maltene nikakvo znanje mi govori da ce lopata sa EMG magnetima zvucati isto kao neka od 1000 evra sa istima.

14. brainiac96_Dio

Kupujem jednu Apollo, 260 jevreja i ubacujem EMG magnete, više mi se isplati, a i bolje je, ko jebe Epifon...

81 i 80 koknes, Bog da te vidi!

15. Javljam se za pevanje, danas sam drugu srušio moral, uzeli da sviramo Man in the Box od Alice, i otpevao sam original ko iz pičke, što reče, garant se Lejnov raspali leš nasmejao u grobu. Podržavam ovo u potpunosti!

16. 81 i 80 koknes, Bog da te vidi!

Ma videću kad uzmem džitru :D

17. Čaveze, slažem se da si ti najbolji izbor za pevanje, ali svega ti, nabavi bolji mikrofon :DDD

18. Дио, потписујем. Одслушао сам оне Чавезове снимке, и страва су ми.

19. Pusti me u kurac, sad sam sudio turnir u malom fudbalu, moram uspeti da sačuvam pare da kupim neki olinjali mikrofon, samo da bar ne bude plastični! :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.