Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Voleo bih da jasno i eksplicitno odgovorite da li ste za jamm uživo, u studiju, a ne preko audiocatxasgakakogod? Jedini je uslov da imate ozvučene instrumente i da ste iz Beograda ili da vas ne mrzi da se iscimate do istog.
    Štaviše, ja sam se u poslednje vreme neverovatno naložio na bubnjeve, kupio sam i sopstvene palice i najradije bih svirao njih, ako vam ne smeta moje apsolutno početništvo na tom polju (ali znam da držim ritam bez problema)... Dovoljno je da nas je troje i eto zgode :)
    Dakle izjasnite se da li ste za jamm uživo, u studiju?

2. Pa znaš kako, ja sam iz Kule, i do Bg-a mi treba malo više, jedno 2, 2 i po sata vozom recimo, ali majke mi, bio bih voljan da dodjem da opičimo nešto, imam osećaj da bi vredelo svake sekunde provedene u kupeu sa babama i dedama narkomanima. Taman da vam pokažem Ibaneza za levu ruku haha.

3. Ja sam za, u Beogradu sam, ali tek od 1. avgusta.

4. Kul je ta fora za okupljanje :D Je l' mogu i ja da se prikljucim? :D

5. Pa ja da pitam... kontam da cu biti po BG-u za BeerFest 5 dana, pa mozemo tad :D

6. E pa da, može tad, to je dobra ideja.

7. Kad i koliko traje Beer, mrzi me da kucnem gugl za konsultaciju?
    Pošto bih i ja da idem, pa kontam da bi mogli da se nadjemo tamo ako bude sreće i prilike!

8. Eto, taman jedan dan iznajmimo neki studio za vezbanje i da jamujemo, taman ima svega, pojacala, bubnjeva, mozda i po koja gitara ;)

9. Ma gitare imamo, samo nam trebaju pojačala i bubnjevi. Mada imaju oni obično po koju gitaru.

10. Hajde onda ćemo da se dogovorimo za tačan datum, ja ću da nam zakažem termin... i vidimo se :)
    Tamo imaju pojačala i bubnjevi naravno. Do tad ću nadam se uplatiti još koji termin da vežbam bubnjeve, pa da vas adekvatno ispratim :D Mada ako zafali poneću i akustaru

11. Može, subota 20. avgust, tad je vikend, plus je muzički program na Beer Fest najveće sranje taj dan.

12. Eto, javite da li vam odgovara subota 20. avgust. Meni je ok, i samo ako budem živ i zdrav, dolazim

13. Da si ti nama ziv i zdrav, pa se valjda vidimo 20-og :)

14. Мало да офтопикујем.
    Бочек, дао сам јој да чује ону песму, каже да је добра, али она воли више нешто у стилу Колдплеја и План Вајта Т, скењао сам се к'о нико, ал' јеби га.

15. Biće valjda sila sa nama pa da stvarno padne taj džem :)

HK, nema veze, napravio si super stvar koju ja već dva dana ne mogu da prestanem da slušam i poslao i drugu iz benda da sluša, a to što ona voli ta sranja tebi samo jako olakšava posao za ubuduće... Te "radio-friendly songs" možeš štancovati po 16 na dan i njoj će se dopasti. Odgledaj ovo i razumećeš šta treba da uradiš http://www.youtube.com/watch?v=A0Gs4xGw1Eg
    Jedina tvoja greška je što si mnogo bolje uradio posao od onog na šta su njene uši navikle.

16. ''Jedina tvoja greška je što si mnogo bolje uradio posao od onog na šta su njene uši navikle.'' Натерао си ми осмех на лице, па то није нормално. Ово ћу да ставим овде на профил, да овековечим и да сачувам негде. Хвала на великодушној подршци.

ЕДИТ: Човече, ова песма је све то што хоће, кад сам прочитао текст, остао сам без речи. Онај део кад каже да није хомофоб и да је песма геј, е баш је ту имала замерку да ''песма треба да буде више геј''! лол

17. Samo beoh iskren.

Pa kažem ti, znam tačno o čemu se radi...

18. Sa radošću mogu da vas obavestim da postoji mnogo velika šansa da i ja dođem 20-og na taj džem...FUCK YEAH!!!!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.