Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Boček, koji bre bubnjari, ovaj Sylar ne može, na pripremama je. Ko je drugi?

EDIT: Jezivi, pa da.

2. Čače jel' portebno veliko poznavanje za bubnjarenje...

3. potreban je dobar sluh i osećaj za ritam

4. Imam od toga pomalo...

5. Bocek, ja sam izbacio listu sta bi mogli, nije to konacna lista uopste!
    Napisi sta bi ti?

Simple Man moze, volim tu pesmu!
    A moze i Bad Company-Feel Like Makin' Love :D to je bas jebacka pesma, a moze i da se solira preko do prekosutra ;) ...i nece na jam-u samo jedni da sviraju, menjacemo se...

E da mozda i moj kum dodje sa basom, mada to nije sigurno

6. E može nešto od Bad Company-ja, do jaja.

7. Feel like makin Love ja i moj bend sviramo.Ja sam basista i pesma je odlicna!

8. Može i Good lovin' gone bad.

9. а да отворите ви тему за договарање о томе, или размените мобилне? Извин'те што вам рушим снешка, али офтопиковасте. Је л' зна неко песму коју дебели свира на 2:30, много ми се свиђа, а не могу да је нађем нигде, покушавао сам сам да скинем, али изгледа да му је у другом штиму гитара. http://www.youtube.com/watch?v=2SEjFJ42OBw&feature=related

10. jebote čanak više što spemuješ svuda s tom pesmom? Ako budemo svirali nešto sigurno nećemo nešto što tadić ili čanak sviraju!

11. e btw možda budem tu za džem na bubnjevima :)

12. Pesma je Steve Earle - Cocaine...

13. Шта спемујем свуда, друга тема на којој сам поставио... Нисам ни тражио да је свираш, свирај шта хоћеш и у шта хоћеш... Хвала Бочек :)

14. Мићко, није други штим. Нормалан Е штим, песма из Д иде. D, F#, G (GF#), E... Види се лепо шта свира.

15. истриповао сам опасно онда нешто хахах

16. Riči, aj bez mene ako moš ikako snimi to i okači, jer me baš interesuje kako to zvuči, znam da, zapravo pretpostavljam da ga ne moš istovjetno odsvirat ka on, al eto, oću da čujem.

17. Ne mogu imam tunjavi fotoaparat od 5 megapiskela i matore zice stare 2 meseca kombinacija ta dva nebi lepo zvučala.Al mi veruj live jebe.

18. Probao sam ono kotiranje što je Džimi spominjao i ispalo mi je da su tonovi na 12. pragu samo malo viši od praznih žica. Tako da nije loše, pogotovo gledano spram kvaliteta i stanja moje gitare.