Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Samo mi recite koliko para da ponesem? Da znam koliko da pokušam da pozajmim haha, pošto imam da dam odma 1000 za kartu do BG-a kukavnog, a ovo šta ostane da raspodelim..

Pa pazi, za studio daj koliko daš, 100, 200, 300, ostatak zavisi koliko ćeš da piješ... to je to.

2. EDIT: Turtleboy, videh sad da dolaziš na BirFest, pa ako ostaješ i subotu, možeš i ti ako oćeš.

Rado, al mi mrsko da vucem gitaru. Nisam iz BeGea

3. Ahaha, sad ćete da se smejete garant kao Draguljče, ali.. Ja ne pijem. Ja sam redar. Vi se napijate, ja pazim na vas. :D

A za pare, toliko ću imati, pa da jebe ker kera.

4. Rado, al mi mrsko da vucem gitaru. Nisam iz BeGea

Ma ne moraš da vučeš, imamo mi gitara dovoljno. Sigurno 4-5 komada.

Ahaha, sad ćete da se smejete garant kao Draguljče, ali.. Ja ne pijem. Ja sam redar. Vi se napijate, ja pazim na vas. :D

Ma opušteno, neću ni ja puno, nemam baš para na bacanje :)

5. Боље узми ово, за једва мало више новца.
    http://www.mitrosmusic.com/proizvod/10872-Fender-CD-60-Pack--Sunburst/

6. ај бем ти гитару кад не могу два месеца да се одлучим коју да узмем :(

7. Ја имам неку акустичну, и размишљам да узмем ту горе што сам линковао, јер је ова слична као та што си ти линковао, и доста је исвирана, па ми треба нова.

8. Ja sviram levom rukom, za mene gitare tamo nema, ali ne bih da teglim svoju, ako nemam gde da je ostavim.

9. Možeš Chavez da ostaviš kod mene, živim relativno blizu, ako oćeš, ionako već imam 2 gitare gajbe, ni treća nije na odmet. Onda ću imati akustaru, bas i električnu lololo.

10. Možeš i kod mene da je ostaviš, živim okruglo 34 metra od studija :)

11. Eto, to je još bolje. Da ne gubimo vreme u prevozu.

12. Fantazija. Ne pokušavajte da je kradete, em nije nešto, em je za levu ruku, nema vam vajde! :D

Još se čujemo svakako, ima da bude epsko.

13. Ja, sa velikom žalošću, moram da otkažem svoj dolazak, nisam u mogućnosti da dođem taj dan. Nema veze, valjda će biti još džemova...lepo se provedite :)

14. E jebaj ga.. Neka, biće drugi put, nadam se. :)

15. Je l' zna neko gde bih ovde u Srbiji mogao da nabavim ovakve nalepnice za gitaru? Hvala unapred...
    http://www.redbubble.com/shop/guitar+music+stickers

16. Nemam pojma, ali sta ce ti to, samo ces unakaziti gitaru?

17. Nemam pojma, ali sta ce ti to, samo ces unakaziti gitaru?

Тај рад. И скроз је панкерски.
    Али ако ти се већ лепи, најбоље да одеш у било коју штампарију, јер они, између осталог, штампају и на самолепивом папиру, па им однесеш фајл који треба да се одштампа и они ти то одраде.

18. Pa nemam pojma, još nisam odlučio da li ću da lepim ili neću, ali ću da eksperimentišem, 'fala...

19. E ovako ljudi, da se mi organizujemo sada malo ozbiljnije. Pošto sad ne radi sajt, ne mogu tačno da linkujem red vožnje, ali recimo da mi voz iz Vrbasa kreće oko 12:15 ili 12:30, a u Bg-u je dok nekih 15h. Ako bude sve po planu i programu. Još javim tačno svakako. Ajde onda lepo da mi objasnite gde iskačem i tako to, pošto ja kontam da iskačem na poslednjoj stanici, to jest u Bg železničkoj, toga se bar sećam gde je. I da se dogovorimo gde ko koga kupi i ko koga kupi i kada je studio i kada i ko ide dalje na Bir fest i sve pojedinosti. Pjevajte!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.