Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Imaš moj broj, javi se kad budeš blizu Beograda, gledaj ako možeš da izađeš na Tošinom bunaru ili Novom Beogradu, da ne ideš u Stari Grad.

2. Ahaha, moraćeš to da mi prevedeš na srpski! :D

3. Pa ideš vozom jel? Pitaš samo nekog da li staje voz i jel može da se siđe kod Tošinog bunara. Ako ne onda Novi Beograd. Ako baš nemaš sreće moraćeš na Glavnu stanicu u Centar da ideš. Ti samo javi kad saznaš gde i kad možeš da siđeš.

4. Staje voz na svakoj, pošto je putnička klasa. Ja kad udjem u voz, pitaću odma tamo da mi stanu, pa ti javljam kada će sve to da se dogodi, gledaću da iskočim u Bunar onda, haha.

5. Ajde, ti javi kad budeš negde kod Inđije ili tako, pred Beogradom pola sata, da mi imamo vremena da se organizujemo i sve.

6. E, samo da pitam. Gde se nalazi taj studio?

7. Tošin bunar 148, tamo od Studentskog grada desno u ulici, posle Interexa kad se krene prema Zemunu.

8. Nema na čemu, javi se na fon ako se zagubiš :)

9. Око колико сати то? 90% навраћам само да упознам људе, па палим кући, немам времена ових дана ич.

10. U 4, sviruckamo do 8, pa na BirFest.

11. http://soundcloud.com/darkman030/darko-vasilijich-raw

Neshto sam kopao po kompu i nadjoh ovaj sirovi snimak :D

E ljudi zelim vam do jaja JAM! Bash mi krivo sto necu biti tamo

12. Даркман, добро ово мајку му. Баш ми се свиђа. Добош је мало пренаглашен, али је музика добра. Свиђа ми се овај ''свемирски'' ефекат око првог минута. Дупла бас папуча се исто јако добро уклопила.
    Какав си ефекат користио око 2:30? Неки фејзер или тако нешто са ехом?
    Можда си једино могао да убациш неку мелодију, или хармонију, као што ја имам у мојој песму, чини ми се да си је чуо.

13. Hvala!
    To na 2:30 je prsten po zicama, a melodija bi trebala da se nasnimi, ali ja kontao da melodiju nosi glas.... A jest prenaglaseno, zato sto je snimano na dve na tri :D moracu sve ponovo, samo me mrzi :S

14. Хехе, јако добар ефекат, ал' јеби га, немам никакав прстен.

15. Pričajte kako bilo na džemu jebem vas u prkno!

16. Niko ni da bekne...Osim što sam izminirao ekipu zbog odrane ruke, a posle i zbog pada koncentracije usled uzimanja anestezije u vidu rakije, bilo je do jaja. Svi momci koje sam upoznao su skroz ok likovi. Kod Chaveza su neke slike i jedan snimak koji će da okači. Uglavnom, cepalo se 4 sata, pilo se pivo, znači opuštencija. Bitno je da je akcija zaživela i nadam se da ćemo da ponovimo i da će da nas bidne više.

17. Uglavnom, cepalo se 4 sata, pilo se pivo, znači opuštencija. Bitno je da je akcija zaživela i nadam se da ćemo da ponovimo i da će da nas bidne više.

A ovi Beograđani su zakazali, došli ljudi iz Kule i Valjeva, a ovi na 15 minuta odavde se nisu iscimali...

18. E ljudi,sviram gitaru već jedno pola godine i znam neke osnove,ali me malo jebe promena akorda,ima li neko neku dobru vežbu za prste da mi preporuči?Pitao sam dosta likova u mom gradu,ali većina njih su fejkeri koji znaju samo 3 akorda tako da ništa pametno nisam od njih izvukao :)

19. ali me malo jebe promena akorda,ima li neko neku dobru vežbu za prste da mi preporuči

Има. Мењаш акорде. Што их више промениш у току дана, то ће већи успех да буде. :) Друга вежба не постоји за акорде. Колико дневно свираш?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.