Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Колико дневно свираш?

Gledaj,kako kad,ako baš nemam vremena,onda uzmem uveče pred spavanje jedno 10 minuta vrtim par akorda čisto da ne zarđam :) Ali generalno ,minimum pola sata-sat.

2. Без 3-4, па и више сати дневно у тим првим месецима ништа ниси направио. Искрено да ти кажем. :) У почетку ти треба највише времена. Касније, кад дођеш на неки средњи ниво, онда је океј и пола сата дневно.

3. Без 3-4, па и више сати дневно у тим првим месецима ништа ниси направио. Искрено да ти кажем. :)

Ok,znači moram žešće da se bacim na vežbanje od sad,kao da imam nešto pametnije da radim,ipak sam jos uvek zakoreli pubertetlija pa nemam nekih velikih obaveza,posle ću tukidid da naučim da sviram bilo šta kad krenu obaveze :)

4. Е, па то. :) Кад ћеш, ако не сад.

5. Da li je kasno u mojih 16 godina da krenem da ucim gitaru? :) imao sam 100 komentara da sam prestar za gitaru :)

6. Nisi.
    Mislim da je Ingvi počeo sa šesnaest i vidi sad gde je dospeo.

7. Ниси сигурно, и Кирк из Металике је кренуо са 14, а шта је то, две године разлике...

ЕДИТ а и реално, је л' ти се жури негде?

8. ne zuri mi se :) hvala ljudi, ajd onda...Kakvu vi akusticnu gitaru preporucujete za pocetnika??.Cena ono razumna...

9. ne zuri mi se :) hvala ljudi, ajd onda...Kakvu vi akusticnu gitaru preporucujete za pocetnika??.Cena ono razumna...

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/10042-Yamaha-F-310-Natural-%2A%2A/

10. Ја сам се ложио једно време на гитаре и то , волео сам да свирам и да учим неке ствари ,мислим оно , волео би ја то и сад .ал јебага , нема се пара .....

11. Пошто сам јебени студент што аутоматски значи да је кинта слаба страна, чекам овај јебени попис и да узмем ту јебену кинту, да купим јебену гитару и да почнем јебено да свирам :)

Иначе, Младунац, ја имам 21 годину, тако да опуштено брате, има и горих ;)

12. Mladunac, opušteno, ja sam počeo pre nekoliko meseci, sa 20 godina, i naučio sam dosta brzo i relativno dobro, svi mi kažu da mi ide super, s obzirom da nemam svoju gitaru, niko me nije učio itd. Sve se može kad se hoće.

13. Moj brat je pozajmio na neko vreme gitaru od svoje drugarice, svu rastimovanu kinesku...I naucio sam na njoj crnog leptira i come as you are...

Dzimi hvala za predlog :)

EDIT: I da, ja se plasim da mi ne pukne zica :P al kad sam vido sta drug radi sve sa zicama...proslo me...

14. hahaha...To, Chavez legendo! Samo mi je i dalje žao što nismo snimili onu legendarnu La Bambu :)

15. EVO NETA, EVO NETAAAAA IDEMOOOO!!

Odma okačih ovu mašineriju!
    Ljudi, provedoh se kako dugo nisam svirajući i zajebavajući se, ovo mora da se pretvori u hronično okupljanje. I da bude više pacijenata i studio na pola dana rezervacije.

A ona La Bamba je bila najjača ikada, i Valens bi nam se poklonio! :D

16. Sad ste me prizeljkali ljudi :) moram da okupim ekipu i ja malo da se drkam po studiju :) ako napravimo nesto dobro snimicu i izbaci cu vam :)

17. I da bude više pacijenata i studio na pola dana rezervacije.

Ја бих баш волео да сам свирао са вама. Ваљда ће ми моји дати следећи пут, сад кад су чули за ово срање на Бир фесту, нису сигурни да л' да ме пусте на Дане пива, а камоли негде даље.

18. I samo jedno pitanje...
    Jel cu vise da jebem ako budem naucio lepo da sviram gitaru?

19. Jel cu vise da jebem ako budem naucio lepo da sviram gitaru?

Зависи, можда да можда не. Мени баш не иде од руке, ал' било је нешто пар пута.
    Баш сад налетох на ову дефку http://vukajlija.com/osoba-sa-i-bez-gitare/438346

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.