Kutak za gitariste i one koji bi voleli to da budu

1. Mladunac definitivno hoćeš ako imaš taj jebozovan look :D i ako sviraš kao čika Hendriks.

2. Jel cu vise da jebem ako budem naucio lepo da sviram gitaru?

АКо не јебеш без гитаре, тешко да гитара мож' да ти помогне. Ако јебеш без гитаре, можда ти помогне да јебеш мало више. Отприлике те законитости важе за данашње време.

3. http://soundcloud.com/hladankrompir/ukrstene-reci-crosswords-demo/s-RlcJO
    Демо за следећу песму. Послушајте, па дајте коментаре. Мене ово подсећа на неку песму, па кажите да ли сам у праву или је то само дежаву.

4. AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAaaaaaaa kol'ko mi krivo sto sam popio chitav fond za taj dan!!!

Morace ovo jos koji put da se organizuje!!

Krompiru, ovo bash zvuchi catchy... nisam ja cuo ovaj rif do sada, nesto slichno, mozda, ali da ga 'ebesh sad'

5. Krompirko, svidja mi se ovo.

6. Mladunac definitivno hoćeš ako imaš taj jebozovan look :D i ako sviraš kao čika Hendriks.

Plava kosa i plave oci mislim da spadaju u taj jebozovan look :D
    A sviranje, manje vise samo da vide malo da znas gitaru ima da ti se skidaju...

7. HK, dobro je, a podseća te malčice na neku domaću stvar, i to je neki pop u pitanju... Ali samo podseća, nije to to.
    Meni se sviđa

8. Plava kosa i plave oci mislim da spadaju u taj jebozovan look :D
    A sviranje, manje vise samo da vide malo da znas gitaru ima da ti se skidaju...

Набави неку шиљату гитару, Флајинг В или Кинг В или чак Експлорер. Она јебеш, не мораш ни да свираш.

Мене је та мелодија на нешто подсећала, али не могу да се сетим. Хвала свима на позитивним коментарима, драго ми је да вам се свиђа. :)

9. Meni na XP-u ne radi guitar rig. Sad sam presao na AMPlitube i mogu reci da je bolji. Novu kavr sam snimao preko njega :D
    http://www.youtube.com/watch?v=GSmEYr-inhA&feature=channel_video_title

10. Добар је кавер, иако никад нисам слушао тај бенд. Свиђа ми се и звук, а и немаш грешака.
    Дај ми неки линк за АМПлитубе, имао сам, али сам избрисао.

11. Dobra majica Kornjačadečko, a dobar i kaver!

12. Дај ми неки линк за АМПлитубе, имао сам, али сам избрисао.

Ne sme se piraterija postovati. :P Saljem ti na PVT

13. Ljudi, pošto nam onaj sastanka za svirku i zajebanciju prodje prejako, mi planiramo novi, tako da, malo obratite pažnju. Neki ljudi nas ispališe, a biti su generalno na 50km max od studija, a ja recimo dođoh iz Kule da bi svirao, nije lepo jebiga, ali nema veze, imate priliku za popravni sada. Tako da, ko god je raspoložen, neka se javi, da mi to polako dogovaramo.

I Turtleboy, kaver ti je dobar, želim te u studiju!

14. Туртле, види се да напредујеш из дана у дан све више. За две године да очекујемо шредера од тебе. :)

Ја да се извиним још једном што сам испалио, јебига, онај дан су ми искрсле неке непланиране обавезе. Али искупићу се неки следећи пут. Кад планирате наредни пут да се окупљате?

15. Ja kontam da bi neki realan rok bio tamo kroz dve nedelje recimo, taman da svi nabave neke fondove, i da uzmemo zacrtan repertoar da peglamo, jedno 3-4 pesme, a ostalo vreme za džem i zajebanciju.
    Moram da vas uposlim da naučite svirati Man in the box, kad bi to odradili kako valja, ljudi bi nam slali pare mejlom! :D
    I neke pičke da nabacimo na onu šipku u studiju, imamo već ponude.

16. Мен ин д бокс је ок, мада сам ја више за неке ствари које су уједно и за џемовање. Типа Лисица од Смака, с тим можеш да се зајебаваш како хоћеш. :) Тако неке ствари на хендриксовски фазон.

17. Pošto vamo ima jedno 30 strana koje su posvećene C pentatonik skali, ako se ne varam, onda imam predlog da mi lepo uzmemo one ''4 chord songs'' da odradimo, i to baš Heavens doors, recimo Sweet home Alabama, i hit koji smo otkrili na svirci, a to je La Bamba, haha, to zvuči tako prejako kada se svi uloguju da peglaju kao zveri, da je to haos. Posle sviranje te pesme u hc verziji, Jezivi me je pitao samo - ej ljudi, a šta smo mi to svirali? :D

Tako da su moji predlozi to, još Jezivi reče da bi mogli Zombi od Krenberisa, malo da ga haceišemo da bude brže i promenimo realnost vokala mog i to je to.

Što velite?

18. Hvala ljudi! :)

I Turtleboy, kaver ti je dobar, želim te u studiju!

Za dve nedelje mi je rodjendan, tako da cu sigurno imati kintu. Ako ne iskrsne nesto dolazim.

Туртле, види се да напредујеш из дана у дан све више. За две године да очекујемо шредера од тебе. :)

Hvala, hvala! Vezba se :D Melmstin kroz par godina malo dete za mene :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.